I will smile for you

haha tyckte rubriken passade till tröjan! Är sjukt sugen på att köpa den! Tycker den är skit cool!
Har övningkört lite idag också fast med pappa, gick lite bättre än med mamma. haha går nog bättre nästa gång med henne! Nu ska jag cykla och möta Jossan sen blir det solning och ikväll ska vi kolla på fotboll i väggahallen, Km. Måste cykla nu. Ha de bra :)


Ulf bloggar!

Hahahahahahaha


Shopping?

Kom hem för en stund sedan från kristianstad där jag, Maja, Matilda, robin och Johannes har varit och shoppat eller dom har shoppat iallafall. Gick inte så bra för mig idag. Brukar hitta något iallafall men inte idag inte så vi stack in till stan här i lilla karlshamn istället. Och så hittar man saker här. haha löjligt igentligen. Brukar ju aldrig hitta kläder här.
Men hittade ändå inte mycket och man kanske ska vänta till vårkläderna kommer. Så tänkte beställa lite från nya hm katalogen tror jag. Tycker faktiskt det är lättare att hitta i katalogerna ibland för nu i mellanrean är allt så stökigt.

Ikväll blir det nog bara myskväll med maja och kolla film! :)





Jeansjacka                                   Vanlig topp

Några kläder från hm katalogen!

Vilka killar är bra?

Hittade denna dikten när jag letade lite på internet efter...vet faktiskt inte vad jag letade efter men hittade iallafall denna. Så tjejer, nu vet ni vilka ni ska ta och inte ta ;) haha

Don't kiss a boy who eyes are green,
he kiss you once, but find another queen.
Don't kiss a boy who eyes are brown,
he kiss you once, but leaves the town.
Don't kiss a boy who eyes are black,
he kiss you once, but never come back.
Just kiss a boy who eyes are blue,
he kiss you much, and will always love you


kläder kläder och åter kläder

Kom precis hem från att ha övningkört med mamma. Haha det gick väl dom det gick.
Det blir att inte göra så mycket idag utan bara sitta här och vara social på msn. Ikväll är det träning som vanligt och i morgon är det shopping som gäller!


Sitter här och kollar på kläder på nätet och hittade bilder på jessica szohr och Taylor Momsen. Jag är helt inlove i deras kläder. Tänk om man hade haft en stylist som hade klätt en varje dag.. hmm det hade varit bra! :)

Hittade inte världens bästa bilder.




Lång dag

Avatar var asabajsa bra! Den hissar vi verkligen. Se den säger jag bara.
Har varit hos farmor hela dagen idag. Resan tar bara två timmar så det var lite segt. Fick gå upp 9 också... och igår var det km hela dagen så då var man uppe halv 8 så imorgon ska jag sova hela dagen! haha nej men nästan!
Men fick en liten julklapp av dom så nu är man yttligare lite rikare så på tisdag blir det shopping för hela slanten med grabbarna grus, maja och matilda! Nu ska jag till maja och kolla skräckis med småpojkarna!

Ha att bra alla! :)


Sugen hela tiden

Åhhhh vad jag är sugen på muffins! haha varför ska man alltid vara så gottissugen hela tiden. Inte bra och speciellt inte såhär vid jultider. och självklart så har Ullis gjort efterrätt idag...buhu, men det ska väl gå ner tror jag. hehe
Ikväll ska jag Maja och Robin kolla på Avatar i bromölla. Någon som har sett den? Alla som har säger att den är jätte bra så det ska bli roligt att se den! Ha så roligt ikväll alla som förmodligen ska festa :)

Jag och Majsan bjuder på denna otroligt vackra bild! :D

 

I spend alot of time thinking of you, too much time


♥¸¸.•*¨*•♫♪ GOD JUL ♪♫•*¨*•.¸¸♥

Haha herregud! Jag erkänner väl att jag inte var så smart trots allt när det gällde håret! Det blev superkort. Jag har gjort så en gång innan och det blev inte alls samma sak men men, det blev inte som det skulle iallafall och jag tog inte ens kort. Jag såg ut som Betty boop i håret så fick duscha snabbt som attan och locka det med locktången istället!
Firade jul hos pappa igår som sagt. Det var mysigt och fick fina presenter. Idag var vi först hos morfar och sen vidare till moster och kusinerna. Louise och Andreas ( kusinerna ) Var så fina så. Louise var så vacker i sin svarta glittriga klänning och Andreas såg riktigt julig ut i sin röda kofta!! Fick även jätte fina julklappar, som pengar, parfym, presentkort mm så nu kan man shoppa lite i mellandagarna.
Hoppas alla har haft en jätte bra jul och fått massa fina presenter och julkramar!
Nyår nästaaaaaa



Här är då min fina, roliga och underbara släkt!

Bilderna ser lite konsiga ut när man lägger upp dom här!



Konstig frisyr?




Såhär ser jag då ut i huvudet nu! Mamma har satt använt toapapper i mitt hår. haha nej det har hon faktiskt inte utan bara vanligt papper. Nu undrar ni, va fan har hon gjort det för? Jo så jag slipper locka det imorgon så sover jag bara med detta nu så behöver jag inte gå upp extra tidigt. Visst är jag smart? Tack ja vet.
Nu får vi bara hoppas på lyckat resultat! Ni får se bilder på fredag hur det blev!

Hoppas ni kan sova inatt ;)


Har verkligen jätte tråkigt

dagens händelse: julfirande hos pappa
dagens sämsta: snön försvinner
dagens bästa: Musik
dagens mat: julmat
dagens fulaste: mitt hår
dagens roligaste: fula/roliga bilder
dagens låt: I´ll be - edwin McCain, haha gammal låt ja vet!
dagens facebook: fiskarna?
dagens saknad: <3
dagens blogg: kenzas, älskar den!
dagens nyttigaste: Är fömodligen den sträckan jag gått med tvättkorgen! haha
dagens kärlek: ....

Dagen innan julafton

Är inte så bra på namnen på dagarna såhär innan och efter jul. Men jag tror det är lilljulafton idag och det menas alltså att det blir julfirande hos pappa med bror och ulrika. Julmat och presentutdelning.
Jag vet iallafall att det är den stora dagen imorgon. JULAFTON! Ser inte fram emot det lika mycket detta året och det ser ut som snön håller på att försvinna. Tänk om den är borta imorgon! Nu när det väl har kommit snö kan det väl stanna på julafton också. Vi får väl hoppas på det bästa! Får även träffa morfar imorgon, det ska bli jätte roligt.
Nu är jag hungrig så ska väl ta mig något att äta!

Ni får ha en jätte bra jul så hörs vi! :D

 

Haha God Jul!


Myskväll

Hemkommen för en stund sedan. Har kollat fotboll hela dagen idag med Majsan. Först p93 dm sen f93 dm! Roligt roligt! Nu sitter jag här framför datorn och fryser ihjäl. Det är helt sjukt vad det är kallt. Både ute och inne. Och det slutar inte snöa heller. Imorse när man vaknade öste det ner vita små flingor. Lite mysigt är det väl då! :)
Om en halv timme ska ja träffa tjejerna för julklappsbytning. Vi kom på att det blev lite mycket pengar att köpa till allihopa så det var lättare att bara köpa en var och sen byta! Det bjuds på kycklingsallad och vitlöksbröd. Och sen chips och annat onyttigt. Mycket gott. Sen blir det bara spel och skitsnack!

Ha en fortsatt bra söndag för det ska jag ha !

FIX





Fixade Rebecka igår när hon skulle ut. Hon blev jätte fin :)
Nu har jag och mamma precis bakat bullar och lussebullar. Hoppas dom blir goda. Dom såg ganska goda ut iallafall. Nej nu blir det att hoppa in i duschen!
Bilderna är lite mörka!


Bra början

Blev ingen pulkåkning igår så det får bli idag istället. Mamma sa igår att jag kanske skulle få övningsköra idag men det börjar bara snöa mer när hon säger det så jag tror inte det kommer blir någon körning detta året och det suger. Men jag har ju ganska lång tid på mig och öva. hehe. Gårkvällen var skit rolig hos Lena med tjejerna och det var jätte roligt att träffa Mette igen efter så lång tid. Hon har fortfarande kvar sin gamla humor. haha.
Var hemma ganska sent igår så är lite sömnig nu men får väl ta och göra mig iordning lite sen senare blir det puuuuuuuuuuuuuuuuulkåkning!

PULKÅKNING

Har haft en väldigt planerad dag idag. Gick upp vid halv 10 för att jobba. Efter det stack jag till Österslätt och kollade på en jätte dålig julrock. hahaha nej men vissa var duktiga! Stack sedan in till stan för fika med tjejerna som vanligt på fredgar! Alltid lika roligt. Kom hem för en stund sedan och skulle sätta på tvn men nu funkar inte den... alltid är det något så satt mig här och tänkte vara lite social på msn och facebook! Haha måste ju mata mina fiskar också så dom inte dör! haha jag vet att jag inte har något liv!
Nej nu ska jag snart äta sen blir det kanske pulkåkning och sen vidare till Lenis! :)

Ha en bra helg alla!

Det är nu det kallas lov!

Har inte haft några vanliga lektioner idag förrutom foto så dagen har varit skön. Foto var också rolig idag för en gångs skull för jag Ida och Matilda var i studion. Bilderna blev väl som dom blev men vi hade roligt iallafall! Gick en runda i storstaden efter skolan med Matilda och Maja. Blev inte så långvarigt för det är RIKTIGT kallt ute och extremt mycket snö!!! Igår sa jag att jag skulle börja använda stövlarna lite mer men det är ju sjukt svårt att gå i klackar när när det är glashalt ute och vem ramlar inte om inte jag? Både i förgår, igår och idag. Haha är ganska klumpig av mig.
Och måste ju säga att mitt lov redan har börjat. Har ingen idrott imon så jag bara njuter av min ledighet nu. åhh va skönt jag ska ha det när alla går till skolan imorgon klockan 8 och jag ligger förtfarande och sooooover! hihihi men nu ska jag ändå snart hoppa i säng för jag ska ändå upp i tid imorgon och jobba!

Sov så gott alla snögubbar!




Studiobilder

 




The perfect man?

Snö snö och åter snö! Ja shit vad det har snöat idag och marken är helt vit. Det var ett bra tag sedan det var vitt vid den här tiden på året, man kanske får en vit jul i år ändå.
Har varit och fikat med Erica och Nathalie idag och vi hade mycket att ta igen och prata om. Det var mycket trevligt och det hoppas jag vi gör om. När jag då skulle gå hem så var marken täckt av ett vitt täcke och jag hade bara tygskor och det är verkligen toppen. Kan säga att jag blev ganska blöt. Nu får det bli stövlar och uggs på heltid!
Maja har precis åkt härifrån. Hon har hållt mig sällskap för jag är hemma själv och jag är mörkrädd (haha) så vi har bara suttit och snackat skit och kollat tv!

Igår handlade jag klart alla mina julklappar så nu är det klappat och klart, haha komiskt, jag vet! Så till helgen blir det att dela ut lite julklappar. Vill bara säga också att vi hade sångtävling igår i klassen och vilket lag vann inte om mitt? Vi vann så överlägset! hahaha nej men det var roligt och vi fick faktiskt skumtomtar som pris!
Tänkte kolla klart på " the perfect man" nu sen blir det att slänga sig i en nybäddad varm säng.

Natti! <3

Julstämning

Det snöade igår när ja och Jossan var ute och gick! Och inte lite heller! Nu är det jädra mycket julstämning här i lilla karlshamn! Det kan gärna vara snö på julafton men sen kan det gå bort!

Sitter och lyssnar på emd:s nya låt, välkommen hem. Den är så fin och otroligt av dom att hjälpa dom hemlösa och samla in pengar till dom!
Dagen har faktiskt gått ganska snabbt idag och det var den sista måndagen i skolan detta året och det är helt underbart! Nu får jag sätta fart med engelska glosorna för sen blir det träning (y)




JAAA!

JAAA! ERIK VANN! Jag talar nog för många när jag säger att den rätte vann! Calle var också extremt bra och om man kollar på vem som har gått framåt mest så är det Calle men Erik har absolut den bästa rösten och vinnarlåten var skit bra!


Igår var det en ganska bra dag. Den började med shopping i karlskrona och jag hittade skor och kläder! Det var kärlek vid första ögonkastet på dom skorna! haha så dom blir det att ha på nyår, nu gäller det bara att hitta en klänning också. Fest på kvällen och den var väl som den var. Men det var trevliga stunder!

Tredje advent idag. Tiden går snabbt och det är snart julafton!
Nu tänkte jag gå ner och träna sen gå en runda med Jossan och sen baka lite lussebullar med Rebecka!
Bara en hel vecka kvar i skolan sen är man fri i 3 veckor!



haha här kommer en bild på mig och Matilda när vi hade Judo med laget. Jag tror ja ska strypa Matilda där och hon ska försöka ta sig loss! ;)


The winner

Precis kommit till pappa nu och väntar på att maja ska komma! Sen blir det att kolla idolfinalen med henne, Emma och Jossan. Bara en myskväll ikväll med tjejerna för imon blir det upp tidigt för shopping! Underbart!
Om inte Erik vinner idol idag så skjuter jag mig själv. Båda är jätte bra men Erik är snäppet bättre. (y)
Mamma och pappa fick papprerna från trafikstyrelsen eller vad det heter idag, så jag får börja övningsköra nu! Wiii ska bli så roligt ! haha så se upp i trafiken nu!
Dagen har varit kort och bra. Sovmorgon först sen kolla på lucia och sen engelska i 40 minuter. Ja älskar fredagar!
jaja nu ska ja ta och slänga i mig lite mat innan dom kommer.

Ha en bra helg alla!






Right next to you

Fått min klänning nu! Den var faktiskt fin och den var lila och inte blå! Så nu är jag lite gladare :)
Skolan idag har gått snabbt och jag måste ge tummen ner till spanska faktiskt. Det suger verkligen och det är bara onödigt att lära sig för jag kommer glömma det om några veckor igen!
Men tummen upp för att det snart är helg och jullov! Helgen är ganska fullproppad som vanligt! På lördag bär det av till karlskrona och shoppa med dom bästa! MÅSTE hitta nyårsklänning nu! Ingen som har något förslag om var man kan hitta någon ?
Nu ska jag cykla till judo träningen, haha vi ska pröva på judo med laget idag, får väl se hur det går. Återkommer sen om jag överlever! :D

Ha de bäst!

The chamber of secrets

Feber idag också så blev ingen skola för mig idag men fick gå dit vid 10 för var tvungen att göra engelskaprovet, inte så lätt enligt mig men får väl se hur det går. Har precis kollar klart en till Harry potter film. haha tänk om man var så modig och tänk om man kunde trolla! Sjuk bra det hade varit! Haha brukar faktiskt tänka så ibland, att om man hade kunnat stoppa tiden så hade man kunnat sova hur länge man velat och sen gått till skolan när man orkat. Tänk va lätt livet hade varit. hahah tänker kanske lite för mycket.
På lördag åker jag och tjejerna till karlskrona för att leta lite jukkläder. Stort behov av det nu för det är inge länge till julafton och nyår. Har fått min klänning från hm också. Den var lila som tur var. Den är hos Emma just nu så får prova den ikväll när hon kommer med den! Nu tänkte ja ta fram spanska boken så man klarar provet på torsdag.

Ha de bättre än mig!

Amazing

Är man på dåligt humör ska man lyssna på denna! Den piggade upp mig lite iallafall! :))




Christmas "pyssel"

Igår var det julpyssel hos kusinerna! Bakade pepparkakor, ischoklad, knäck och lite annat! Det var mysigt men började känna mig lite dålig på slutet så har varit hemma från skolan idag på grund av feber.
Har även tänk på dom där varma sköna skorna uggs! Var ute och lekte med kusinerna igår och det var ju inte direkt tort på marken så blev ganska blöt om fötterna! Inga bra skor när det är snö eller blött ute!
Aja har precis pluggat lite men nu orkar jag inte. Har bara några få prov kvar och det får gå som det går! :)

Nu ska jag vila lite så jag orkar skolan imon. Ha de bra alla! :)


thinking about...

Sitter här och njuter av att det är helg! Har precis kollat film med tända ljus omkring mig! Filmen var inte så bra så den skiter vi i att nämna. Jag är inte så mycket för skräckfilmen och såna läskiga filmen. Är väldigt mörkrädd så bättre jag håller mig till tjejfilmerna! (: hihi. Nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch och börja göra mig lite iordning.

Går kvällen var mysig hemma hos Louise med Emma ocskå! Vi kollade bara på idol och helt sjukt igentligen att Calle gick vidare först! Det trodde nog ingen. Men av Erik och Tove hejade jag nog på Erik. Trodde verkligen att Tove och Erik skulle vara kvar sist men livet är en överraskning!
Och Westlife! haha det var länge sedan man hörde dom! Shit dom var bra!

Toves bästa uppträdande enligt mig!








let´s dream away

Nu är klockan halv 11 och jag borde ligga i sängen och läsa engelska. Dagen har väl varit som den har varit. Foto på eftermiddagen är alltid lika segt men vi tar oss igenom den. Helgen är fullproppad känns det som. Imorgon är det skola och sen till stan och fika med tjejerna som vanligt på fredagar, sen ut och äta med familjen och sen träffa Majsan. På lördag blir det förhoppningsvis något roligt som händer med tjejerna och på söndag blir det julbak hos moster och kusinerna! Hoppas det blir en bra helg och att den går riktigt riktigt sakta. Har även letat igenom alla sidor på nätet och försöker hitta kläder som man kan önska sig i julklapp, så har hittat ngr plagg på tex gina, älskar verkligen den affären!
Jaja nu ska jag sova.

Godnatt alla!

take a chance

Nu ska ja vara lite mer possitiv än jag brukar i detta inlägget!
Skolan var inte alls jobbig idag och faktiskt rolig! Efter skolan blev det julshopping med bror min. Hittade julklapp till pappa och mamma och så snäll som jag är så köpte jag en väst till min bror! ( och den var inte billig ) haha men den var ju så snygg!!. En guldstjärna till mig!! (:
När jag kom hem så letade jag lite i min låda och vad hittar man där? Jo, 500 kronor! Så nu är jag extra lycklig och nu har man kanske råd med lite kläder till en själv nu i all julstämning
Blir ingen träning idag på grund av smärta, haha eller vad man ska säga men får ta tag i mitt liv och gå ner och kolla lite i värmen iallafall!

Ha en fortsatt bra kväll!

face the truth

Gahh är man depremerad eller? Vädret, skolan, träningen, allt! Jag vill bara ha lov. Jag borde plugga på både engelska och spanskan nu igentligen men ja orkar inte. Det är bara massa glosor och skit!Jag är så skoltrött så det är sjukt! Historia "prov" idag också. Fattade nog ingenting tror jag. Våra praktikanter sa att det inte var något prov igentligen utan bara ett test som dom ville ha. haha men ändå. Dom lär ju kolla på det iallafall om det nu går..... Sen får jag snart utbrott på datorn som är så jälva seg! Vi har bytt till mobiltbredband nu och det är verkligen mycket segare.... aja bara att följa med strömmen eller vad dom säger!
Blir nog bara att sätta på en film ikväll och mysa med tända ljus och lite gottit!
Haha och ja jag lovat jag ska blir bättre på att skriva lite mer possitiva saker! :)))

Haha det är många som frågar mig om jag varit blond så här är bilder!



RSS 2.0