Underbar dag med tjeeeejerna!

Dagen har spenderats i malmö med Maja, Emma och Matilda. Haft en sjut rolig dag och det beöhvdes verkligen. Slippa tänkta på all skit som händer hela tiden. Gjorde av med ganska mycket pengar men köpte ändå inte så mycket. Vet inte rikigt hur det kan gå till. hehe. Köpte iallafall en tunika, kofta, smink, halsband, stumpbyxor och en klocka! Mycket nöjd med mina inköp! Nu ikväll blir det nog fifa med några stycken. hahahaha!




Var på lasarettet igår igen. Inte lika jobbigt för du såg bättre ut, men visst det är klart det är jobbigt. Ska förmodligen dit och hälsa på dig igen imon eller på fredag!

Jag älskar dig!

You can´t give up

Precis hemkommen från lasarettet nu. Jag kände jag behövde hälsa på honom nu. Det var jätte jobbigt men ändå skönt att ha träffat honom nu. Det ser verkligen inte possitivt ut och det var sjukt jobbigt att gå där ifrån. Jag vill bara sitta där hos dig förevigt men så kommer det inte bli. Innan jag gick fick du fram; tack för du kom! Och det gjorde det bara ännu jobbigare att gå. Jag fattar inte att jag har tårar kvar för jag kan inte sluta gråta. Du får inte ge upp, det spelar ingen roll hur länge du får kämpa, du får inte ge upp!

Lördaaaag

Precis hemkommen från cuppen nu. Tyvär gick det inte så bra. Orättvis lottning från början enligt oss. Vi fick tufft motstånd men vi skulle ha klarat det. Ni var duktigt tjejer och det var tråkigt att vi inte kom längre.
Ush jag vill med spela. När man sitter där på bänken och kollar på så vill man bara hoppa in. Men snart så får man hoppas man kan vara med igen.

Ingen rolig kväll igår kan man säga. Tur jag har dig Maja Ericsson. Du är den bästa som finns!
Men vi kollade på idol och krängde bullar först iallafall och det satt fint! haha kände sig som en uppblåst ballong sen.
Åkte hem rätt tidigt pågrund av saker som hänt så det var inte Maja som var tråkig om ni tror det.. hehe

Snart ska jag nog träffa maja igen och jag får hoppas kvällen blir rolig.

It´s not as it should be

Jag har den där känslan jag inte borde ha eller vill ha. Det gör ont men jag vet att jag inte behöver vara orolig för jag vet att du är stark och att du inte sviker mig eller någon i familjen. Vi behöver dig här och nu.
Du har alltid varit den som har hållt igång hela tiden och aldrig suttit still och nu är det tvärt om. Så som det inte ska vara. Det kanske inte är så roligt att läsa men det känns bättre att skriva ner det och om jag skriver det här kanske det hjälper....jag vet inte men jag vill göra något, jag vill hjälpa till! Men tyvär finns det nog inget jag kan göra...

Ge inte upp, du klarar det!


Äntligen

Än så länge har dagen varit bra. Fikat med Maja och Matilda efter skolan. Mysigt och alltid roligt att prata med er!
Alla pratar verklien om mammas pojkar hela tiden. Alla verkar kolla på det. Vet knappt vad det är förrutom att det handlar om att mammorna ska hjälpa sina söner att hitta tjejer. Sjukt pinsamt program igentligen men kanske borde kolla på det för alla säger det är bra... haha.
Snart kommer bror och hämtar mig och vi kör till pappa och äter sen ikväll blir det idol med tjejerna och Jint. haha
Ska köpa ben&jerrys tänkte jag! mmm njuuuuter av att bara tänka på det!
Hoppas inte Rabih eller Erik åkter ut idag! Inte Tove och Erika  heller för den delen men men!
Hahha Idolfan verkligen...
Och nu är det HÖSTLOV! Helt underbart!



Fredag imorgon? japp!

Har känt mig mobbad hela dagen i skolan idag av EMMA ANDERSSON! haha jag har varit lite hes och hon mobbar mig för att jag säger hej pipigt...Såå det har varit en jätte jobbigt dag. haha nej men skämt och sido så har dagen varit ganska bra faktiskt. Spanska och matten har varit seg men annars har det gått!
Nu har vi endast idrott och engelska kvar sen har vi looooooooooooov, looooooooov i en HEL vecka! hihihi det ska bli så skönt! Nu ska jag sitta här och dryga och vänta på att Maja ska plugga klart så vi kan hitta på något. Kanske blir fotboll ikväll eller något annat!

Ha de jätte bra!


Klockan tickar

Såå, nu har hela dagen gått. Snart iallafall. Sitter och lyssnar på lite musik på spotify. Har tänkt på att musik kan verkligen bestämma vilket humör man ska vara på. Glad eller ledsen. Just nu är jag glad för jag ska snart ut en runda och det ska bli sköööönt. Har varit inne i bara två dagar nu men jag är redan uttråkad...
Jaja nu ska jag byta om.

08:53

klockan är 08:53 och jag är sjuk idag med så jag vet inte riktigt vad jag gör uppe nu. Men har så svårt att sova när jag är sjuk...Har preics druckit en varm kopp te med honung i, det var faktiskt väldigt skönt för halsen. Nu tänkte jag sätta på en film så dagen går lite snabbare iallafall!
Vi hörs senare!

mmmm........

åhhhhhhhhhhhh jag vill ha! Skrev i inlägget under att jag inte ska småäta men när man sitter här och det svider i halsen och man bara vill ha något kallt så lockar ben&jerrys rätt mycket faktiskt!


Ännu en gång...

Kände jag hade ont i halsen igår när jag var ute och gick med Emma och Matilda och inatt har varit ett helvete. Har inte kunnat sova någonting för min hals... Var tvungen att gå till skolan klocka 8 ändå för att göra samhällsprovet som gick skit ändå. haha väldigt lyckat. Men gick hem när jag var klar med det så har sovit en stund tills nu.



Har tänk på att alla lärare på vägga säger att skolan är frivillig och att man inte beöhver vara där. Det är klart man behöver vara där. Hade vi inte gått i skolan vad skulle vi göra då? Framtid som uteliggare? Det är inget fritt val utan man måste gå i skolan. Var även hos Syon igår och frågade om jag fick hoppa av språket men nejdå, det tyckte hon inte jag skulle göra. Hon babblade på om att jag inte kommer kunna bli det jag vill bara för språket! Bullshit! haha Men får väl gå ett år iallafall sen får jag se hur det blir i tvåan.

Nu tänkte jag göra mig något gott att äta om jag får ner det i halsen. Varför är man alltid så sugen när man är sjuk? Man går och småäter hela tiden. hihihihi inte bra!

Ha en fortsatt bra tisdag!

Gaaaah lov snart!

Bara EN hel vecka kvar nu sen lov i EN vecka! Ska blir helt underbart, det är bara en vecka men ändå, jag kommer njuta! och jag tror det är fler som kommer det?! Skolan var seeeeeg idag, måndagar och tisdagar tar man sig tvunget igenom död eller levande och sen onsdag, torsdag och fredag rullar dagarna på.

Haha satt här och hade inget att göra och så hittade jag en gammal kalender från 2007 med lagbilder i, haha man har ju iallafall förändrats och det är tur det, haha.

Har pluggat lite smått idag, har samhällsprov imorgon. Orkar inte plugga på det så får väl se om jag har lyssnat något på lektionerna imorgon. Snart ska jag gå en runda med Emma!

 


it can´t sound other then great

Måste bara säga att Idol i fredags var bra! Och Rabih och Erik älskar vi! Rabihs mesiga röst kan man inte annat än att älska och inte Eriks röst heller för den delen. Det är faktiskt många bra med i idol detta året.
Camilla däremot är inte bra men låten hon sjöng är bra, Human nature.
Nej nu har jag inte mer att skriva och borde börja plugga!




Jossan 16 år!

Helgen har varit ganska bra. I fredags var jag med Maja och Matilda och bara hade det mysigt. Igår firade vi Jossan som fyllde 16. Grattis hjärtat! Hon hade lagat hur god mat som helst till oss. Köttfärsgratäng, grönsaker och natchoschops med massa ost! Muuums. Vi var hos Jossan ett tag först och spelade kort och hade det mysigt sen vidare till mörrum där man träffade lite folk. Hade så satans ont i huvudet igår bara och vaknade även nu i morse av sprängande huvudvärk, häääääärligt!
Nu är Emma här och vi ska ner till badrumsspeciallisten och dela ut korv! haha. Vi gör det för laget!

Ha en fortsatt bra söndag!

It never ends

Varit hemma idag. Haft ont i magen och huvudet! Jag bara njuter av att vara hemma själv, ligga i soffan med tjocktäke och myskläder och kolla film! LÖÖÖÖÖVE IT! Värre sen när mamma kommer hem då det blir hus i helvete som valigt! Är så trött på henne. Vill bo hos pappa istället men ändå inte. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen...
Nu orkar jag inte höra på mamma mer så ska ut och gå med Emma!
Äntligen fredag imorgon igen. Längtar även till lördag då Jossan fyller år!


Lies never last

Sitter just nu hos Rebecka och snackar skit, om kompisar, killar, skolan och allt annat. Alltid skönt att göra.
Har pluggt nästan hela dagen nu och kan fortfarande inte spanskaglosorna. Jag ser snart upp med spanskan tror jag. haha kommer nog inte ha någon framtid inom språk, men ja tror jag överlever. Sitter här och funderar lite på allt möjligt just nu. Speciellt på att jag borde fortsätta plugga och kanske gå hem snart, hahaha jag VILL INTE! men nu ska vi in till mig och äta våfflor sen blir det träning!

Ha de bra!



Sexiga Rebecka på bilden! :)


"ingen kommentar"

Hahahaha jag kan inte annat än att skratta. Jag kan inte säga så mycket eller det finns inte så mycket att säga förrutom att det som du påstår inte är sant. Är så trött på människor som tror på rykten istället för att prata med en och fråga vad som är sant. Jag har många nära vänner och jag skulle aldrig säga eller göra något som sårade dom. Känns som jag skriver detta för att försvara mig men det gör ja verkligen inte. Har inget att försvara mig för, för jag har inte gjort något och det vet du också. Det är bara så patetiskt att du ens tror något sånt och bara vill få fler personer emot dig. hahaha som sagt kan inte göra annat än att skratta.

"Skrattar du mer lever du längre"

Idag blir det inget plugg! Orkar verkligen inte. Har historiaprovet imorgon men det får räcka att kunna det jag kan. haha. Fikade med Matilda och Ida efter skolan idag, mööööjs och trevligt. Länge sen man pratade och umgicks med Ida. Nu sitter jag här då och väntar på att klockan ska bli mer så ja kan cykla ner till träning. Riktigt taggad idag. haha
Länge sedan jag var det nu. Har inte tränat på en vecka.

" Brow <3 Kalla mig Sandy!" hahaha Lollo du är sjuk


Dagens låt : Karl Wolf - Africa

Stormaktstiden?

Jag vet inte riktigt hur man ska få in allt man ska plugga lite hela tiden.
Någon som vet? Ska lära mig stormaktstiden nu till på tisdag och det är svååååååååårt!
Har pluggat ganska mycket idag. Har bara läst mina anteckningar och i boken, den stooooora boken. haha den är gigantiskt. Men får väl hoppas att jag har fått in något och får fortsätta imon.
Sen vet man aldrig vad Conny kan göra för prov, han är ju som han är....
Nu ska jag kolla på superman returns!

Lördagsmys hos Ida!

Gick upp halv 9 idag så blev inte så sent igår. Kollade på damlaget när de spelade dm halv 10. Dom vann med 6-0 så nu är vi vidare!!! Gick på stan med Emma efter och köpte en kofta på vero moda och hämtade mina andra som är lagad. Satt oss på Briggen och då kom även Jossan och Julia! Cyklade till vägga och kollade p93 dm sen. Synd ni förlorade killar... Nu har jag precis kommit hem till pappsen och ska äta. Blir sedan till Ida och plugga lite och bara mysa!
Jag älskar verkligen helgen. Det känns som alla bekymmer bara försvinner förrutom när man behöver plugga.... Nej nu ska jag gå ner och äta!
Ha en fortsatt bra helg!

071009

Skrev inget igår. Satt inte vid datorn. Har knappt tid med det längre. Har pluggat lite spanska nu och borde läsa lite på historian så man kanske slipper det i helgen men det gör man nog inte ändå.
Klockan 5 ska jag till bodekull och gå på den körskolesaken i 4 timmar. Kommer bli så dryyygt.
Sitter och lyssnar på musik nu men är så trött på den reklamen som avbryter musiken hela tiden....
Shit vad jag är posivit idag. Haha måste börja se livet från den ljusa sidan istället. haha
men nu ska ja plugga historia.

Ha de bra!



God kväll allihopa

Gissa vilken dag det är idag! Jo måndag IGEN! Nu är det mycket som händer i skolan ska jag säga er. Spanska prov, historia prov och engelska prov. Allt på en gång. Kommer få ig på allohop eller max g iallafall. Får nog reda på matteprovet imon. Hoppas det gick lite bra iallafall. Har pluggat med Matilda nu efter skolan. Orkade inte så mycket så vi gjorde bara lite. Vill även säga tummen ner till internet. Det är så seeegt....
Jaja Kl 6 drar jag ner till ifkstugan för möte där med laget!

ha en fortsatt bra dag!

Kulturnatten

Kvällen handlade inte så mycket om kultur tyckte ja inte, haha.
Det var en trevlig kväll som spenderades hos Matilda med folk
och sen vidare till stan. Så smart som jag är och extremt klantig så
tror jag att jag bröt tån igår. haha först foten i onsdags som jag fortfarande
har ont i och nu tån, det kan ju bara bli bättre iallafall!
Har varit hos Emma en stund på dagen idag och kollat one tree hill och pluggat
lite spanska. Imon är det skola igen och jag vill inte. Det är en av de tråkigaste sakerna som finns på detta jordklot. haha okej överdriva lite kanske men ja hatar det!
Nu blir det att sitta här en stund till och sen nana kudden!

Sov sött

Utekväll

God morgon alla!

Eller god och god morgon, vaknade av att regnet slog mot fönstret. Skulle följt med och kollat på dm idag men orkade verkligen inte bara sitta där i regnet och kolla så stannade hemma. Gå runt i myskläder och håret uppsatt i en ända stor boll, det är så det ska vara en sån här dyrster dag. Igår var det discobowling för hela slanten. Jag skulle kommit tvåa om inte Robian hade fuskat, men förstår att det kan vara jobbigt att förlora mot tjejer... haha.
Men när Matilda och maja kommer hem från matchen ska vi till Matilda och göra oss iordning och lite så för kvällen! Hoppas det blir en rolig kväll!


HELG IGEN

Nu är det äntligen fredag igen. Varit på stan och fikat med tjejerna idag efter skolan. Jätte roligt att träffa Jossan efter ett bra tag. Hoppas vi ses imon också. Det är även kulturnatten imon och då blir det fest! Men först kl 11 blir det att åka till Ramdala och kolla när damlaget spelar dm. Men nu ska jag åka och bowla med några!

Ha en bra helg för det ska jag ha!


En gammal bild på söta Josephine


IDOL 2009


Såg inte idol igår för tränade men ja lyssnade på alla idag! Jag älskar verkligen Eriks röst. Han kommer gå långt hoppas ja. Han är helt underbart bra! Tyckte även det var synd att Eddie åkte ut i måndags. Han var vekrligen en av dom bästa och söt var han ju också! hehehe



Nog pratat om det. 1 oktober idag. Nu är det verkligen höst ute, kallt och grått. Mörkt snabbt på kvällen och mörkt när man vaknar. Nu är det väl dags att ta fram vinterjackan och stövlarna.
Gick till 4 idag, lika segs som vanlig. Lite senare tror jag att det blir spanskaplugg med Emma. Har prov nästa vecka...suuuuger verkligen. Kan ingenting men känner att jag inte vill lägga ner min livsenergi på spanska. haha.
Och nu är det bara en dag kvar i skolan och sen helg och det ser vi fram emot!

Men ha de gitt

RSS 2.0