let´s blow a bubble

Första advent idag! Har nog aldrig känt mindre julstämning innan... hehe.Ställde klockan idag....Det var segt men var ju tvungen att åka till väggahallen och kolla på fotboll! Tjejerna spelade bra men blev tyvär bara tvåa. Men det var bra jobbat av dom. Kom hem för någon timme sen och borde snart börja plugga. Orkar igenltigen inte men har det tills på tisdag och vet inte ens vad det är vi ska kunna än så borde nog börja snart. Har även tänk på att man snart borde köpa nyårsklänning! Ingen aning vad jag ska ha men det är tydligen inne mycket med paljetter i år så kanske blir någon svart sådan! Får väl se! Har även beställt en klänning som står ska vara mörklilla men den är blå på bilden. haha så får väl se vad det blir för färg när jag får den. Kostade ju bara 99 kronor så man får väl passa på!

Hoppas ni haft en bra helg!

Haha hittade några gammla dj cammy låtar!






VILL HAR SOMMAR!

muuums

Hear you me

Shit det är verkligen torsdag redan. Och det betyder fredag imon och sen heeeelg! Första advent på söndag också. Förhoppningsvis blir det ut i helgen. I morgon ska vi vara några tjejer här och äta och sen vidare!
Har hört att det är "tjejkväll" på club mingel i morgon också. Sjukt tråkigt att inte vara 18. Finns inget vi kan göra. Jaja vi blir väl också 18 någon gång! Sen saknar jag sommaren, när man satt ute med kompisar och grillade på kvällen, tog kvällsdopp, badade, solade och allt som man gör på sommaren!
buhu men snart julafton.

3 veckor kvar i skolan!


don't stop push it now

Herre jitanes vad new moon var bra! Den rekomederar ja till 1000. Jobbigt slut bara så nu längtar man ihjäl sig till trean. haha! Och Jacobs kropp ska man inte heller leka med! haha se den!
Skolan har varit seg och jag kom precis hem från utveklingssamtal. Det gick bra för det var typ bara jag som pratade. Har bara min mentor i matte så han vet ju inget om mig, haha bättre för mig !
Nu ska jag ta på mig mysbyxor och slänga mig framför tv med mjölk och bullar! muuuuums

Ha de jätte mega super bra!


221109

Gårkvällen var inte lika bra som jag hade hoppats på. Trodde det skulle bli roligt, vi hade våra stunder men mer var det inte... hehe jaja sov hos Majsan inatt och vi låg och pratade om allt en bra stund när vi kom hem. Alltid roligt med henne! Har tittat på twilight idag för 35 gången eller något, haha för ska se new moon ikväll med tjejerna och jag längtar tills klockan blir halv 8! Fy fan vad jag hoppas på att den är bra!
Nu ska jag göra klart min svenska uppgift!

4 veckor kvar i skolan!

Idolkväll

Sitter just nu hos Emmas syrra och kollar idol. Alla är så grymt duktiga nu så det lär vara svårt att rösta ut någon. Dagen har varit bra. Dagen har gått snabbt och det är äntligen helg igen. Imon är det ifk fest och det ska blir rikigt roligt hoppas jag. Nu ska vi se klart idol sen får vi se vad som händer. Vi hörs imon igen. Ha de bra tills dess!


WOW!?

Kom hem från morfar för en stund sedan! Härligt att se att det går framåt! Mår han bättre mår ja bättre :)
Sitter här vid datorn nu med engelskaglosor framför mig och funderar samtidigt vad jag ska ha på mig på lördag. Ingen jävla aning om man nu får säga så. Får ta det jag hittar helt enkelt. Imon blir det myskväll med Emma,louise och Ida efter jag och Emma har delat ut korv på vvs. Haha kom och ta en korv vetja!

Nu ska ja kolla film så ni får ha det så bra tills nästa gång vi ses! (:

språkhistoria?!

Precis kommit till pappsen min nu. Ska vara här lite nu har jag bestämt. Får hoppas det blir bra. Sitter här nu och försöka göra klart mitt svenskaprojekt eller vad det är. haha språkhistoria är det iallafall och jag fattar inte riktigt hur jag ska skriva. Är det någon som vet vad man kan skriva på dialekt och vad socialekt är för något?! Conny ger oss alltid såna konstiga uppgifter. På högstadiet var det bara att man fick en uppgift och så stod det exakt vad man skulle göra eller så hade man en lärare som viste hur man förklarade..... Men får försöka leta fakta på internet nu. Ger upp klockan 9 iallafall för då blir det grey´s anotomy

Hoppas ni får en bättre och roligare kväll än mig!

ooooooont!

Ush, har precis läst bloggen; minneavtherese.blogg.se. Fy fan va hemskt. Suttit här och stört lippat. Tänk om det var min bästa kompis som hade blibit mördad. Hade ju hamnat på psyket eller nåt. Det är hur hemskt som helst och lider verkligen med dom.

Skolan har varit jobbig på grund av värk i armen och känt sig allmänt hängig. Alla säger att sprutan inte gjorde ont men ja tycker den kändes som vilken spruta som helst och har verkligen inte kunnat sova inatt! Det bara värker.
Nu måste jag plugga lite innan jag sticker in till stan och klipper mig. Blir även bio ikväll med tjejerna (:

Ha en fortsatt bra dag!

Nu har hela helgen gått, IGEN

Heej alla!

Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag haft. Har spenderat helgen i växjö och spelat cup eller dom har spelat och jag har kollat på....Vi sov på hotell från lördagen till söndagen och sen spelade hela dagarna. Det har varit en rolig helg men hade kunnat gått bättre i fotbollen. Gick inte vidare någon av dagarna men nästa år, då smäller det ! haha.
Vi hann åka inom skopunkten också och jag hittade två par skor så nu är jag lite gladare. Letade även efter den klänningen på hm som jag vill ha men den fanns så klart inte och den är slut på internet ;s Så nu har jag lite problem.. Men längtar till helgen iallafall!!
Snart ska jag tillbaka till skolan och ta grissprutan! Vill inte ta den! Kommer förmodligen dö....

Bara 5 veckor kvar i skolan!

Ha de bra


Fredagen den 13

Som säkert alla vet så är det fredag den 13 idag. Har faktiskt inte hänt något hemskt ännu. Tror nog inte på sånna här otursdagar. Varför just fredagen den 13? haha jaja dagen har varit bra. Stack till stan med Matilda och Louise efter skolan och fikade. mööjs. Gick även en runda i kylan och kollade i affärer. Köpte ett armband till mammsen min bara. Nu håller jag på att packa för helgen för imon bär det av till växjö kl 7.... hehe inte alls tidigt..Ikväll kl 7 blir det bio, 2012! Hoppas den är bra för den varar 2 timmar och 35 minuter (:

Ha en bra helg så hörs vi.


måste måste måste ha

Måste hitta en klänning och skor!! Nu börjar det bli kris. Måste ha något att ha på mig. Men ska ju till växjö i helgen så då kanske man hittar något där om man hinner in till stan.
Dagen har varit ganska bra faktiskt. Några lektioner har varit dryga men tur man går i sån bra klass! Har alltid roligt iallafall.

Vi har pratat om döden i skolan idag. haha fråga mig inte varför eller hur vi kom in på det. Vi pratade väl om grissjukan och att man dog om man inte tog sprutan men jag tror snarare vi kommer dö av sprutan men men.
haha sen kom vi in på att jag borde vara med i tidningen och tycker även det hade varit finare med Louise brevid mig, med en bild på oss där vi har armarna i kors och en grön och rosa keps med texten, Inte rädd för döden. Hahaha herre jitanes ni är sjuka! Kanske inte låter så roligt men det är roligare om man fattar. hahaha skrattar till och med när jag skriver det. hahahahaha

Snart blir det att ut och gå med Matilda en runda och imon är det fredag igen! :)))



Suger verkligen på att komma på rubriker

Precis vaknat! hur skönt som helst att sova med musik. Har vairt hemma idag pågrund av magont, men känns bättre nu. Tänkte börja med svenskan nu. Vi ska skriva en uppsats om vårt eget namn, en ort med anknytning till oss själva, en dialekt och min huvuduppgift som jag har valt, skriva om vår tidiga språkutveckling. Vilket som var mitt första ord, när jag pratade för första gången och sånt! Lite roligt att veta ändå så när mamma kommer hem ska jag förhöra henne ;) Så nu får väl jag sätta igång.

Saknar dig!




Gårdagens klädsel

SAKNAR DIG!







Maja Ericsson!

TRÖTT

Fy fan vad det är kallt! Sitter här vi datorn och skakar...Dagen har varit dryg precis som alla andra. Har haft ont i huvudet hela dagen också, ännu roligare. Det är helt sjukt vad jag är skoltrött. Jag orkar verkligen snart inte mer.
Man kanske ska hoppa av? haha nej inte än!
Fått skolkatalogen idag också. HERRE JITANES! kan man bli sämre? nej tror inte det. haha nu har jag verkligen sagt varje år att jag inte ska vara med året därpå pårund av att jag alltid blir dålig men har varit med ändå men detta året kan ja lova er alla att nästa år blir det inget! :)

Jag har faktiskt börjat läsa mitt horoskop varje dag. hihi det stämmer faktiskt oftaste hur det nu kan göra det?
Förstår inte riktigt hur dom kan veta. Coolt iallafall. Nu orkar jag inte skriva mer, eller har inte mer att skriva, ha de bra!

http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm

44 dagar kvar


45 dagar kvar till julafton

Varför ska det alltid regna på måndagar och onsdagar när vi har träning. Sjukt jobbigt och kallt att träna i regn!
Jaja man får väl ta det som det kommer. Skolan idag var extra seg. Hatar måndagar mest av allt. Efter träningen blir det hem till Matilda för ska sova där inatt för hennes föräldrar är bortresta! mm mysigt... hahaha
Nu är det även bara 45 dagar kvar till julafton och 6 veckor kvar i skolan. Det närmar sig jullov, haha
Nu ska jag kolla oth!

Ett stort + för stora ringar och ringar över huvudtaget. Skit snyggt!


Grissjukan?!

Hur ska man göra men den här jädra sprutan man ska ta. Det känns som om man tar det så kommer man dö, kanske inte direkt men om några år eller vad det är dom säger, och om man inte tar den kommer man dö i svininfluensan? Såg ett videoklipp på en tjej som blivit sjuk. Visst det är en på miljonen men jag kommer vara den miljonen. haha men det är faktiskt ett svårt val. Pappa tycker jag ska ta den och mamma tycker inte jag ska ta den. Jag har lämnat in lappen om att jag ska ta den men får se om jag hinner ändra mig!


Akta er!!!!


Fars dag!

Grattis pappa på farsdag! Cyklade till pappsen min vid 3 och fikade där och gav han sin tröja vi hade köpt. Självklart hade jag köpt för liten men har får byta! Ikväll tror jag att jag bara ska vara hemma och kolla på one three hill och gossip girl! Borde även plugga matte men det skiter vi i. En hel vecka skola till imon, vill inte men bara 6 veckor till jullovet nu!

Helgen har varit ganska bra. fredagsmys i fredags och igår var vi bara några tjejer hemma hos mig och hade roligt.
Nästa helg är det smp sparken. En cup i växjö! Får inte spela men ska följa med iallafall.
Behöver även åka och köpa nya stövlar eller stövletter. Är verkligen i stort behov av det men vet inte vad jag vill ha! Det är så snyggt på andra men jag trivs verkligen inte i det. Men det är så jädra snyggt så jag tror ja ska köpa ett par ändå! haha


Seriöst?

Rabih åkte ut!! Inte helt okej faktiskt. Enligt mig skulle Eddie ut. Han suger verkligen! Kan inte fatta att varken Rabih eller Mariette satt där. jag fattar det verkligen inte.... Mariette och Erik var ju bäst på hela kvällen!






I believe in you!

Nu är det lördag och jag vaknade ganska tidigt idag så tog tag i mitt liv och sprang en runda. Var faktiskt ganska härligt såhär på morgon kvisten. Måste träna upp min kondition om jag ska fortsätta spela fotboll. Ska nog hoppa in i duschen snart och göra mig iordning lite för sen blir det att träffa Emma och Matilda.

Kollade på en film här om dagen om jordens undergång tror jag. Det var sjukt hemst och har faktiskt funderat på om jorden någon gång kommer att försvinna och alla kommer dö. Sen att dom "nya" människorna kommer flytta till Mars. haha låter ju helt sjukt men någon gång tror jag det kommer hända. Kanske inte rikitgt så men på något liknade sett.
Hahaha man kan ju alltid fantisera.


Cause i still believe in destiny
I still wish on the star as they fall from above
i know what´s real can not be denied
Although it may hide for a while

I believe in you!


mmm Marabou, lite mer mmm i livet

Kom hem från Kallinge för någon timme sedan. Höll verkligen på att frysa ihjäl. Var nog 10 minus. Det gick bra för f93 i fotbollen i alla fall men lite värre för killarna. Nu sitter jag hos Matilda med Sofie och kollar på idol men nu blev det nyss pause. Dör nog snart av kyla så får väl se vad vi ska göra nu. Orkar nog inte gå ut men vill ha gooooodis..... livet är inte alltid lätt. hahaha 




lalalala det är fredag

Veckorna bara flyger iväg. Det är REDAN fredag igen och det är skööööönt! Fikade med tjejerna efter skolan och nu väntar jag på att vi ska till kallinge och kolla på bästisen när hon spelar match. Hade velat träffa henne i helgen för jag saknar henne...! Men hon ska vara på träningsläger hela helgen. Jag hoppas denna helgen blir bra, känns som det i alla fall. Vet inte riktigt vad som händer men får väl se!

Ha en bra helg!

You make me happy

Gick till 3 idag istället för 4! Skönt. Dagen slutade med någon föreläsning om världens miljö, intressant men jobbigt att bara sitta där. haha. Följde med mamma och hälsade på morfar idag också. Han är bättre men fortfarande inte bra, men det kommer han nog inte bli heller. Vet inte varför det var så jobbigt att se honom idag men man tänker på hur han var innan och hur mycket han har förändrats. Det är faktiskt väldigt jobbigt att se. Men bara han finns här är jag lycklig! Nu tänker jag sätta på en film och vänta på att det ska bli fredag!

- Min favorittjej är här!

sjukt bra!

Herregud vilken röst han har!



You´ll be in my heart

Dagen har varit slapp, ganska bra men led mig igenom språket och vägen hem. Det blåster helt sjukt mycket! Och det snöade innan;O Vill inte att det ska börja snöa redan eller inte alls helst. Plugga spanska nu och sen träning ikväll!!! :)
Nu är det november också och det innebär New moon! Längtar sjukt mycket tills den kommer ut på bio och tills jag ska börja läsa boken. jaja nu borde jag verkligen börja plugga spanska.

Hoppas ni haft en bra dag :)

Tisdag som tisdag

Igårkväll kunde jag sova gott! Spelade på träningen igår för första gången på...jag vet inte hur länge, nästan 2 år tror jag och det var helt underbart! Det är så roligt och jag hoppas jag kommer kunna fortsätta i detta spåret nu.
Fick även pappret från körskolan igår så nu får jag börja övningköra! wiii
Tisdag idag som vanligt på tisdagar. Gick till halv 4 och det var seeegt. Slapp redovisningen i svenskan idag så det gjorde dagen lite bättre. Nu ska jag skriva klart svenskan och plugga spanska sen blir det ut och springa.

Ha de bra! (:

 

 




Tänker på dig alla timmar på dygnet!

Slapp dag!

Sitter just nu och pillar med datorn och lyssnar på musik, phil Collins. Underbar röst. Håller på att radera alla mina bilder på min bilddagboken. En ny start kallar vi det! Blir att bara sitta hemma idag och ta det lungt. Kanske ta en liten pratstund med Rebecka och snacka skit om hon hinner eller myskväll med mammsen min! :)
Blir även one three hill och gossip girl ikväll!




Bröstcancergalan

Lördag idag igen. Fan vad lovet har gått snabbt! Helt sjukt. Haft en lungt mysig och rolig lördag. Lovet har väl också varit bra. Började inte som man hoppats och hela veckan har väl varit "fel" på ett sätt men men. Snart måndag igen och det innebär skola.... Har läst ut min bok på lovet iallafall så nu har man den avklarad. Nu i slutet kunde man inte sluta att läsa. "om man kunde drömma"  heter den, Twilight boken. Läs den säger jag bara. Den är mycket bättre än filmen och jag bara längtar till jag ska börja läsa tvåan.

kollade lite på bröstcancergalan idag, repris. Helt sjukt att så många får bröstcancer. Kommer inte ihåg exakt antalet men det var många. Det blir bara vanligare och vanligare. Inte så roligt att höra när man är tjej kanske.
Nu blir det till att sitta här en stund till och lyssna på lugn musik och sen till sängs.

Jag ber för dig!

RSS 2.0