Gamla bilder, riktigt gamla bilder




Blond?

hahaha


haha herrejitanes som jag såg ut. Jossan alltid lika söt!


Hahaha jag skiter ner mig!

hahahah cool?

Gokväll gokväll

Ligger just nu i sängen med datorn i knät. Har precis kollat ett avsnitt av vampire diaries och väntar på att nästa ska bli klart. Nu när man väl har börjat kolla kan man inte sluta. Det är såååå bra! En mindre rolig nyhet är att Ida kanske ska hoppa av sp....Jag vill inte att hon ska byta klass. Det blir inget Sp09b utan henne.... SÅ LÄSER DU DET HÄR SÅ FÅR DU INTE HOPPA AV. DET BESTÄMMER JAG! :) Lång dag imorgon men även sista. UNDERBART! Imed att jag har så tråkigt passade jag på att göra vissa ord i tjock text. Vad kallar man det? INGET LIV. Jo tack jag vet. NU måste jag göra detta också i tjock text, och detta, och detta. Okej nu slutar jag. Nu ska jag se om avsnittet är klart.

Sov gott

glaaad

Städat, tvättat och bäddat nu! Visst är jag duktig? hehe tycker jag iallafall för det händer ju inte allt för ofta att jag gör det. Är på riktigt bra humör idag! :D Men ingen träning idag heller tyvär. Vill börja träna igen nu men nej då. JÄVLA HOSTA! Men nu ska jag fortsätta att vara glad!! :D

Älskar musik! ♥

 
Gammal bild!


fika med vänner

Precis hemkommen från Simon och Alexandra. Riktigt roligt att träffa dom igen för det var ett bra tag sedan. Hon har blivit  så "stor". Hon är gravid i 26 veckan tror jag det var. Hon är så fin så :) Vi gick dit för man får alltid så mycket gott där så det är bra att gå av det igen sen. haha men gott är det! Inget deserate housewifes ( stavning ) idag. Blir så arg. Något J***a CSI istället! Och inget grey´s anatomy imorgon heller.....*besviken* Får vänta till nästa vecka. Nu ska jag kolla lite tv sen sova!

God natt :)



Alexandra och Simon förra vintern (:

godmorgon

Hade ju sovmorgon idag men gick upp lite för tidigt så nu sitter jag här och väntar på att klocka ska gå och tänkte passa på att säga godmorgon! :D

Hoppas ni får en superbra dag :)


måååååndag

Måndag igen och måste säga att jag har haft en jätte rolig helg. Den har som vanligt går för snabbt men det är bara tre dagar kvar sen har vi lov en HEL vecka! haha. Imorgon börjar vi 10 och dagen börjar med muiskal så vi har i stort sett två lektioner imon vilket är hur skönt som helst. Måste bli klar med min hemtenta i hitoria idag och sen måste jag plugga på religionsprovet. Vilket inte verkar så jätte svårt så det ska nog gå bra (: Ingen träning idag heller...buhu. Har sån j***a hosta och sjukt förkyld så inte så bra att träna då....Får försöka hålla mig till söndag då det blir "träningsläger" med laget. Ska bli sjukt roligt så måste vara frisk tills dess! :D Nu måste jag fortsätta med hemtentan så hörs vi (: Hoppas ni mår bra och haft en superbra dag!



haha dom så kallade "onormala" Sandra och Ida! (L)


hemtenta?

Sitter här och försöker skriva en hemtenta om Sverige under andra världskriget. Det är fan skit svårt. Man måste ha med vissa ord, vissa händelser och man ska beskriva allt så noga. Det är som sagt jätte svårt och jag ger snart upp. Han får sätta vilket betyg han vill på mig, gör han ändå. haha. Måste plugga religion med. Det finns ju roligare saker att göra på en söndag..... Ska iallafall gå en runda med Jossan ikväll och sen blir det Gossip girl! :)



Jag och Jossan! <3


earth hour

Fy fan vilket väder. Det bara regnar och regnar. Sån otur som man alltid har också så började det självklart regna när vi skulle börja vår match. Jag spelade som tur var inte för är skadad igen men tyckte verkligen synd om dom som spelade. Vi vann iallafall och det är ju huvudsaken. haha! Nu väntar jag på att tjejerna ska komma hit då det blir filmmys och tjejsnack. Glöm inte earth hour halv 9 ikv. Då är det ljus som gäller! :)




väntar och väntar....

Sitter och väntar på att Emma ska jobba klart. Lite segt just nu men har precis ätit en god middag med Mamma och bror. Lövbiff, hackelback potatis (stavning) ,bearnaise och sallad. Sjukt gott! Nej nu sticker jag till Matilda så länge. Ha en bra fredag!



SÅS! HAHAHA

leopard







Leggings: Only, Tröja: HM och skor: Din sko.







Fredag igen!!!

Idag blev det äntligen skola. Är fortarande inte helt kry men behövde gå på religionen. Sen var jag ju tvungen att gå till hm också ju. Det var faktiskt jätte  fint fast inte så jätte stort, men det var lagom! (: Köpte en tröja (tyvär inte tröjan på inlägget nedan, den var slut =/ )  kavaj hittade jag däremot, öronhängen och en ring. Lite inhandlat och det blir förmodligen mer för detta studiebidraget. Får även lön nästa vecka. Skit bra! Ikäll ska jag nog bara ha myskväll med Emma och imorgon blir det förmodligen att hitta på något riktigt roligt med tjejerna! (:
Hoppas ni får en bra helg för det ska jag ha!




Jag och söta Ida! <3

Inhandlas

Som sagt så har ju hm öppnat idag. Har hittat kläder i katalogen som förmodligen många har köpt idag men det skiter vi i. Finns det kvar ska jag ha det! :) Så klockan 10 imorgon blir det stan!


Ska inte ha blusen i den färgen tror jag men den modellen i alla fall(: Sen får jag hoppas jag hittar något mer och att plånboken tillåter det!

grey´s anatomy

Kollade som valigt på grey´s anatomy igår. Man kan ju inte missa Jesse Williams. Han är ju så snygg! Hans underbara ögon bara lyser! Muuums han vore något att lägga på mackan.




Sjukling

Sitter här i soffan med stort täcke på mig. Är tyävr sjuk. Var hemma igår med och kände mig fortfarande inte bra idag så stannade hemma idag med. Har så fruktansvärt ont i magen och hostar så mycket så snart ploppar magsäcker upp. Kanske bra, så slipper jag magvärken? haha (; Det jobbiga är att man missar så mycket i skolan men det får man väl ta igen senare. Missar även öppningen av hm idag. Fast har ändå bara 97 kronor så kan inte shoppa så mycket, haha får studiebedraget imorgon så får gå in då istället om jag är frisk. Nu ska jag dricka te och kolla på alvin och gänget 2! Hoppas ni har en bättre dag än mig! :)


en vanlig måndag

Usch vilken hosta jag har.... Det känns som sandpapper i halsen... ( skönt )
Håller just nu på med ett arbete i samhälle som ska vara klart imorgon. Så trög som jag är så fattar jag inte riktigt hur man ska skriva. Fast de verkar ingen göra i vår klass riktigt och man får inte mer än g av Conny ändå så spelar inte så stor roll, hehe. När vi satt och försökte skriva detta i skolan och lyssnade på musik så hittade vi denna killen som sjunger. hahahahahaha för söt är han och man blir faktiskt ganska pigg av låten. Lyssna och lär! :)
Ikväll blir det färgning av håret och ner och kolla på träningen (: Hoppas ni haft en bra början på veckan!


HAHAHA VILKEN KILLE



Tik Tok parodi

Bilder

Här kommer lite bilder från i fredags när vi var ute och åt och firade Maja och Matilda! :)





Nej vi kan inte vara seriösa på kort, inte jag iallafall :) haha lika bra de när man aldrig blir bra på kort!


Mysig lördag

Riktigt skön lördag faktiskt. Dagen började på stan med pappa för att hitta present till Ulrika. Var nog i hela Karlshamn för att hitta det pappa ville ge henne men vi hittade det till slut! :) Klockan 3 körde vi upp till Svängsta för att titta på herr dm. Grattis till svängsta som fick vidare. Riktigt duktiga! Efter fotbollen stack jag hem till mig med Maja, Joel och Jint och kollade på film och bara cpade allmänt. haha alltid roligt med dom. Har även varit riktigt mysigt att få ha umgåts med fadern min lite. Har alltid så roligt med honom. Nu sitter jag i köket hos pappa och funderar på att gå och lägga mig snart.

Hoppas ni också har haft en bra lördag, en bra helg överhuvudtaget och sov så gott :)



Jint och Maja på liseberg i somras


Staden strax

Varit hemma en stund nu. Slutade vid halv 10 och orkade inte sitta kvar i skolan och vänta på att vi skulle gå till stan så gick hem istället. Nu har jag gjort mig iordning lite och ska snart möta upp tjejerna för fika på stan. Ska även köpa present till Matilda som fyller år på måndag :) Ikväll klockan sex blir det finmiddag på thairestaurangen för att fira Maja och Matilda. Ska bli riktigt mysigt. Nej nu ska jag dra snart. Hejdå! :))



Dagens klädsel

Milkshake

Har preics gjort denna Milkshake här nedanför! AS GOD!


äntligen





 På Torsdag gäller det! Då öppnar hm i lilla Karlshamn. Shopping för hela slanten ( det lilla som är över ) hehe


Wiiiiiwoooo

wowowowowowo underbar känsla!

Ingen studiedag idag inte. Skola som vanligt och fy fan vad jobbigt det var ett gå upp i morse. haha var jätte tjurig, förlåt Matilda (a hahaha. Inget specellt som har hänt idag. Skulle till stan och träffat Emma och tjejerna men blev inte så. Blir imorgon istället :) Ikväll är det vampire diaries, missa inte det !
Ha en jääääätte bra dag mina gullebryn!



Bild från helgen. Snart helg igen, Underbart! :)


Nattinatti

Gissa vem som ringde nyss ? Jo, Emma! Hon är äntligen i Sverige. Hon har bara varit borta i en vecka men det känns så mycket längre tycker jag. Så imorgon blir det stan och fika med henne, Maja och Jossan! hihihi ska bli så roligt att träffa henne :) Nu ska jag ligga här i sängen en stund till och lyssna på musik sen blir det väl till att sova!
NattNatti ♥


ÄLSKAR HONOM



Så jävla söt! :D ( ursäkta språket ) haha

Mysig dag på stan

Blev lite ändrade planer igår så det blev ingen bio. Kollade på film med Matilda istället, eller kollade och kollade jag somnade efter en stund... hihi. Men en skön och mysig kväll var det. Studiedag som sagt idag. Vaknade i tid och stack och jobbade en stund. Lite senare åkte jag in till stan med Maja och Matilda. Hittade ett par solglasögon och nackelack, sen fikade vi bara (: Nu väntar jag på Maja som ska komma (förhoppningsvis) men hon är ju en av dom segaste jag känner så lär få vänta ett tag till :))) Men älskar henne ändå!



Maja och Matilda (:

bio och studiedag

Lång dag i skolan idag men vi tog oss igenom den. Nu ska jag byta om sen ska jag på bio med Matilda och Jossan. Alice i underlandet. Ett måste att se, verkar som de flesta har sett den och de flesta tycker den var bra. Så om en halvtimme drar jag :) Imorgon är vi lediga. UNDERBART! hihi hejdå och ha en fortsatt bra kväll!


dagens låt



Sen tycker jag Emma kan komma hem nu! Jag saknar dig <3

dm

Igår bestod i stort sett hela dagen av fotboll. Vi var i karlskrona från 1 till 8 ungefär. Vi spelade dm. Vi blev bästa tvåa så vi gick vidare till nästa söndag då vi ska spela igen. Fick spela alla tre matchen vilket jag inte trodde så det var roligt! HELT slut idag. Haha inte van vid sånt....




This is my life

Sitter och kollar på melodifestivalen med Maja. Anna har precis vunnit. Det trodde man nog inte men tycker hennes låt är jätte bra men frågan är hur det kommer gå i eurovision. Jaja nu ska vi kanske kolla film eller något :)


LÄngtar

Fest hos Emma igår. Tack till henne och tack till alla andra! Hade en trevlig kväll tills det blev kaos som vanligt (: Hittade även trailern till ECLIPSE nyss! Fy fan vad jag längtar tills den kommer ut!!! :D
Ikväll blir det bara mys kväll eller bio :)


Kalas

Sitter hemma hos världens bästa kompis (Maja Ericsson) på kalas. Hon har fått fina presenter men den bästa var från mig :D Ni ser på bilden! Tur hon har mig säger jag bara! * stolt * Var bara det jag skulle meddela!
Ha en bra fredag folk! :)



Rudolf var namnet!

tvnörd

Ja, jag kan erkänna att jag är en tvnörd. När jag väl börjat kolla på en serie så kan jag inte sluta. Har börjat kolla på vampire diaries på torsdagar kl 8. Sjukt bra! Det liknar Twilight rätt mycket men det gör inte mig så mycket för älskar den filmen! Så börja kolla på det! Och Stefan är inte lite snygg... * dreeeegel *


Sommaroutfits





Riktigt härliga sommaroutfits från Bik Bok! Gillar starkt den till höger. Enkelt men snyggt! (:


Onsadag 10 mars

Slapp dag i skolan idag. Gick till kvart över 1 sen hem och fikade och snackade lite med Bebbe. Var ett tag sedan nu och alltid lika roligt att träffa henne. Har precis öppnat spanska boken men det kom inte längre. Jag kände att datorn lockade liiiiite mer! (: Men har prov imorgon så måste verkligen ta tag i det nu. Träning i svängsta ikväll. Roligt att träna på en större plan. Nu måste jag fortsätta med f*tt spanskan :)))))))))))))))))))))))



Dagens klädsel

Hejhoppsnopp

Nyligen hemkommen från Tildusen. Har gjort lite engelska och snackar skit. Hahah japp! Riktigt rolig pluggning för en gångs skull. Hade faktiskt roligt i skolan idag också och dagen gick snabbt. Måste bara varna er för Bella också. Hon är en blond tjej som låter som en borr. Ni märker om hon kommer (: hahaha aa herrejitanes. Nu ska jag göra lite spanska till sen träna!

Ha att gitt hörrenini :D



BELLA!!!!!!

Jag ger upp

Spanska är svårt.....
Så snart blir det gossip girl istället :D





Dagens låt


redan söndag

Ush va tradigt. Helgen är redan slut och det innebär skola imorgon.... Spanska och matte prov i veckan. Får väl se hur det går, beror på hur mycket man orkar plugga.
Gårkvällen blev misslyckad. Hade ingen skjuts in till staden så det blev en hemmakväll för mig. Skönt det med ibland kanske. Har precis duschat och packat klart. Ska ju återvända till mamma senare. Tror inte jag följer med på matchen vi har ikväll. Ska inte spela och jag behöver VERKLIGEN plugga spanska. Nu ska jag föna håret sen får jag se vad som händer.

Njut av sista helgdagen nu (:

fame

"Dag och dag har vi lärt oss mer, lärt oss förstå vad vi inte vet.
Kan inte se bakåt du måste framåt se.
Så många tvivel du burit på, allt som du trodde du kunde nå.
All den kritik du fick måste du lämna förbi.
Lägg den bakom dig.

Behåll din dröm och låt den aldrig dö
Var dig själv och en dag ska världen se dig.
Så var stark även när folk dig dömer.
De ska få se, bara du kunde tro på dig själv.

Det sker en dag, ge inte upp nu, ge dig inte.
Var inte rädd för framgång
Det sker en dag.
Nu är det hög tid, vår tid är nu.

Var inte rädd för framgång
Behåll din dröm och låt den aldrig dö
Var dig själv och en dag ska världen se dig
så var stark även när folk dig dömer
de ska få se bara du kunde tro på dig själv."

Sjukt fin låt i filmen fame. Inte så jätte bra film enligt mig men det var verkligen vissa delar som var jätte fina. Speciellt den sista låten!


chica booooom

High five nu kör vi!!


Hemkommen från stan

Klockan 12 idag blev det in till stan och köpa fotbollsskor och benskydd så nu är det avklarat. Sen mötte jag upp Emma och vi gick en runda på stan och tog en fika. Riktigt mysigt i det sköna vädret. Var 12 grader i solen idag! WOW så gick hem från stan, en riktig härligt promenad faktiskt. Kom hem för en stund sedan och snart ska jag, bror och pappa laga mat. Mysigt! Sen blir det vidare in till stan till Emma! Hoppas ni får en stålande lördag (:


Fredag

Vi vann matchen igår med 5-1 mot svängsta. Det gick lite bättre för mig igår än förra gången iallafall så det går framåt! (:

Äntligen fredag igen. Som tur är så flyger veckorna iväg och det blir helg ganska snabbt men det tråkiga är att helgen går lika snabbt den...Aja men nu ska vi vara glada för att det är helg och njuta av den så länge det varar. Strax ska jag möta upp Maja på stan för hon ska följa med mig och klippa mig och sen blir det en runda på stan. Tänkte köpa ett par byxor om jag hittar några! (: Ikväll ska jag se den sista filmen, luftslottet som sprängdes med Maja. Alla har nog redan sett den så jag känner att jag få hänga med lite. Men ha en bra fredag alla så hörs vi ikväll eller imorgon (:



Maja och jag i stockholm i somras!



snart är det dax

Snart är det dax för match mot svängsta i svängsta. Jag vet inte riktigt om jag ska spela för har så fruktansvärt ont i mina vader men jag vill så gärna spela så jag hoppas jag klarar av lite. Extra roligt att spela när det är sånt underbart fint väder. Solen skiner och ser knappt ett moln på himmlen. UNDERBART! Har precis testat lockat håret för det är så svårt att få det bra tycker jag så har testat mig fram lite nu imed jag ändå ska sätta upp håret, jag menar om det inte blir bra ;) Ni ser lite på bilden hur det blev! Nu ska jag äta. Ha en fortsatt bra dag :)



Minen ser lite extra konstig ut idag pågrund av att jag fösöker dölja min läpp lite (;


8 år sedan

Idag skulle du fyllt 64 år. Tiden går så snabbt men det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Jag träffade inte dig så ofta men dom gångerna jag gjorde det har jag så sjukt roligt med dig. Jag kommer ihåg när du lärde mig klockan, när jag alltid åkte med dig på din åkergräsklippare. Trots jag inte var så gammal när du gick bort kommer jag ihåg alla roligt stunder med dig! Jag älskar dig farfar!Och grattis på födelsedagen!




läppförstoring?!

Ni ska se min överläpp. Den är så stor så stor, nästan sörre än kissies! hahaha! Fast jag har inte gjort det med mening. Lägger tyvär inte upp bild för det är varning för....hm jag vet inte rikigt, äckligt? Ush det gör jätte ont. Aja nu ska väl jag försöka dränka min sorg i en film och muffins!
Det var ju även premiär på en annan serie igår, cougar town. Sjukt bra serie med "Monika" i vänner. Så nu blir det ännu fler serier att följa! (:



Inte jag på bilden men det ser ju nästan ut så ;O hahaha


bakning

Skolan som vanligt till 4 idag. Länge men det gick hyfsat bra. Vädret gjorde ju det lite bättre också när solen sken så fint! Måste ju även säga att jag fick MVG på datakunskapen, ganska duktigt av mig faktiskt! haha. Matilda följde med mig hem efter skolan och hjälpte mig lite med matten och vi passade på att baka lite cupcakes. SUPER GODA! Måste säga tack till Matilda Jeppsson som gav mig receptet! Nu ska väl vi snacka lite sen klockan 9 blir det premiär på DESPERATE HOUSEWIFES (stavning) Längar! Många premiärer denna veckan så man sitter väl bänkad framför tvn varje kväll (y)



VÅRA FINA CUPCAKES!


plugg

Första dagen i skolan efter lovet och det är bara plugg, plugga och åter plugg. Matteprov på torsdag, spanska prov, engelska redovisning + inlämning, svenska inlämning. Fan jag orkar inte! Och mitt Word funkar inte! Åhh jobbig dag!
HEJ DÅ


RSS 2.0