Dagens låt

Owl City - The Saltwater Room





I opened my eyes last night and saw you in the low light
Walking down by the bay, on the shore,
Staring up at the planes that aren’t there anymore
I was feeling the night grow old and you were looking so cold
Like an introvert,
I drew my over shirt, around my arms and began to shiver violently
Before you happened to look and see the tunnels all around me
Running into the dark, underground
All the subways around create a great sound
To my motion fatigue, farewell
With your ear to a seashell
You can hear the waves in underwater caves
As if you actually were inside a saltwater room

Girl: Time together is just never quite enough
Boy:When you and I are alone, I’ve never felt so at home
Girl: What will it take to make or break this hint of love?
Both:We need time, only time
Girl: When we’re apart whatever are you thinking of?
Boy: If this is what I call home, why does it feel so alone
Girl: So tell me darling do you wish we’d fall in love?
Both:All the time, all the time.

Slapp helg

God morgon!

Igår var en riktigt rolig fredag. Jag och Maja hade inget at göra så vi nog på oss riktigt varma kläder och gav oss ut i snön med Oliva och Vicki. Haha fy fan vad halt det ska vara då. Man kom knappt upp för baken. Om ni ska åka riktigt snabbt rekomenderar jag en vaxduk stenhårt! haha. Stack sedan hem till Olivia och värmde oss och jag kunde verkligen inte sluta skratta eller prata för den delen. HAHAHA jag hade iaf skit roligt förrutom när vi skulle gå hem i kylan fast som sagt hade vi mycket kläder på oss. 
Ikväll skulle vi på fest men ja tror inte det  blir så för känner mig lite hängig igen nu efter gårdagen. Men hoppas alla får en roligt lördag!
Hej hopp gummisnopp 


Hoppas på det bästa

Nu är det äntligen fredag och det har blivit lite ändrade planer så nu sticker jag till kvinnan på bilden och ska ha en super rolig fredag. Hoppas ni med får det :D




Ni gör min dag!

Haha aa fy fan. Har man tråkigt i skolan så gör dom så kallade " coola sp brudarna" min dag. Dom är så otroligt bra allihopa och dom får en på ett underbart humör. Jag tänkte lägga upp en lite video från vår idrottslektion idag men det gick ju inte så bra. HAHA Louise och Bella är helt sjuka. haha jaja här får ni en bild istället :)

Som sagt så har dagen varit seg men ändå helt okej. Imed jag varit sjuk tisdag onsdag så var det lite jobbigt att gå ända till 4 idag men det gick ändå, eller det fick gå. Simon kom hit en stund innan också på lite fika och nu sitter jag här och ska strax sätta på en film tänke jag. Ha en fortsatt bra kväll alla!
KÖSS


Bra bild, jo tack ja vet ! (Y)


Film dag

Imed att jag varit sjuk idag så har jag kollat på massa filmer och har precis kollar klart på transformers 2. Den var också jätte bra, nästan bättre än ettan tror jag. Rekomenderar jag starkt om ni inte har sett den.

Erica var här innan också. Alltid roligt att träffa henne och har alltid mycket att prata om. Imorgon blir det skola igen. Roligt att träffa lite folk i med att jag varit inne i hela TVÅ dagar. hehe men lång dag imorgon så vi får väl se hur roligt det blir ;)


Ändå skönt

Ush va tradigt. Sjuk idag också så stannade hemma från skolan. Man sitter här och tänker på hur mycket man missar och måste ta igen men på ett sätt orkar jag inte bry mig heller. Jag missar det jag missar och jag tror inte världen går under för att man missar lite tråkiga genomgångar och skit. Jag ska bara njuta av att jag sitter här med datorn i knär och snorar. haha fräsht! Jag får nog börja kolla lite på spanskaglosorna vi har tills imon nu sen ska jag ta en kopp te med honung i!

Har preics kollat klart på the ugly truth. Skit bra så kolla på den.
Hon är producent på tv och han är tv-stjärnan och relationsexperten med otroligt mansgrisiga teorier om hur man träffar den rätta. När han utmanar henne i en serier tester för att finna kärleken blir resultatet inte riktigt vad någon av dem väntat sig.


Nu drar vi

Mamma och jag pratade om resa här om dagen så i april flyger vi till Egypten, världens finaste undervattensvärld. Förhoppningsvis i alla fall! Ska bli helt underbart att bara komma bort från allt och bland annat kylan. LÄNGTAR!


Jävla förkylning

Ligger i soffan och kollar på Ellen Degeneres show, snart kommer Robert Pattinson. Riktig läckerbit det där. Är hemma idag bara för det. haha skämt och sido! Jag äör faktiskt sjuk. Feber och förkyld. Skjut roligt verkligen, eller inte. I för sig är det faktiskt ganska skönt att slippa skolan men det är ändå ganska jobbigt att vara sjuk....
Nej nu måste jag kolla på Edward! :D

Hoppas ni har en bättre dag än mig!


Hade man kunnat hoppa av skolan så hade jag nog gjort det....

Hallå elle! :D

Sitter här och tycker livet är allmänt tråkigt. Skolan har varit riktigt lång och väldigt uttråkande. Gick till halv 4 så fick ju sluta 20 minuter tidigare i alla fall . Haha snällt av Conny. Han hade även damp på oss innan bara för vi inte orkar sitta och kolla på en tråkig film från första världskriget!
Och sen vill jag ha sommar också så den här j***a förkylningen kan släppa någon gång. Vet inte om jag borde träna ikväll men jag tror det blir så ändå. Inte så mycket läxa denna veckan iallafall. HUUUR skönt som helst!
Nej vi får väl jag hjälpa mamma med maten.

Ha en fortsatt bra kväll alla :)


Söt bild tycker jag! ( hehe nej )


Vem är snyggast?

Sitter här och kollar på Johan Falk men sen kom självklart Rebecka och Carina in och vi började prata om hur ful Mikael Persbrandt är och hur snygg David Beckham är. Haha tycker verkligen Persbrandt är sliskig. Sen när man kollar på David så svimmar man ju nästan, haha fotbolls killar ger vi ett stort plus till (y)


David Beckham                              Mikael Persbrandt



En toppen lördag!

Fest igår. Skit roligt i början som alltid. Blev så klart tjafs och lite annat skit i slutet sen men jag hade roligt ändå :)
Var lite jobbigt att träna idag men det gick och nu är jag helt slut (a hehe lat. Nej nu ska jag ta och plugga lite engelska glosor tills imorgon och ikväll är det Johan Falk som gäller!

Ha en fortsatt bra söndag :)


Gårdagens klädsel

Inte världens bästa bild men kjolen är från vero moda, endast 65 kronor. Där gjorde jag ett riktigt fynd. haha.
Tröjan jc och halsbandet vero moda :)


En dag med bästis

Kom hem från kristianstad för en stund sedan och nu sitter jag och Maja vid en varsin dator och är väldigt osociala. hahaha. Dagen har varit mysig och jag har hittat två par skor, en kjol, ett halsband och en datamus till datorn. Lägger nog upp bilder på kjolen sen för ska nog ha på mig den ikväll för då blir det fest!
Förfest med tjejerna först. Ska bli riktigt roligt.

Ha en bra lördag alla! :)

Lite bilder :)

Lite bilder på mina kusiner och min underbara moster. Tog bilderna när vi var ute och åkte pulka och hade det allmämnt mysigt :) Inte världens bästa bilder men men dom får duga.










Jag säger som jag brukar, äntligen fredag!

Tjosan allihopa!

Fredagen igen, veckorna går verkligen snabbt. Men det är helt okej för min del för då blir det ju sommarlov snabbare ;) Slutade skolan redan kvart över 9 idag. Huuur skönt som helst och så kommer det förmodligen vara varje fredag och det kan jag nog vänja mig vid. hehe. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 2 så ska jag gå ner till stan och möta upp tjejerna för lite fika! Ikväll blir det bara fredagsmys med världens bästa maja!
Imorgon ska jag till kristianstad med pappa bror och Ulrika. Sen ska så klart bästis också följa med. Saknat henne som fan så ska bli roligt att vara med henne hela helgen :D <3


haha lite dålig bild men för er som inte ser är det jag och maja :)


Solresor

Sitter här med Mammsen nu och kollar på resor. Guud vad skönt det hade varit att bara sticka här ifrån och bara ligga på en strand och steka och slappna av i någon vecka. Jag hade njutit iallafall och det tror jag fler hade gjort.
Var inte så länge i skolan idag på grund av jag kände mig yr och lite så. Jätte jobbigt men jag hoppas det försvinner snart. I helgen blir det att bo hos pappsen och då ska vi till kristianstad och fixa lite fotbollssaker till mig och sen kan man ju passa på att shoppa lite annat om man har pengar! :D
Nu ska vi fortsätta drömma oss bort i bilderna på apollo.se. Haha ha de bra alla :) <3


Skänk pengar!

Var precis inne på Kenzas blogg och lästa om att skänka pengar till rädda barnen så har faktiskt gjort det.
Nu har man hjälpt till lite iallafall och det är verkligen värt pengarna och absolut hur lätt som helst! Gör ni det också!

www.kenzas.se


Dagen har varit väldigt lång idag och det kändes som vi aldrig skulle få gå hem men det fick vi till slut! :)
Nu har jag kollat lite på spanskan och bakat chokladbullar. muuuuuuuums så snart kommer Rebecka och äter upp dom med mig. Hoppas er dag har bra! :)


Riktigt kallt

Heeej alla!

Helgen har varit bra. Fest igår. Först var det bara några tjejer hos maja och sen vidare till en större fest. Trots händelsen var det en rolig kväll. Tränat idag också och fick en smäll på knät så det värker som fan just nu men får väl hoppas det är bättre imon. La mig i ett bad när jag kom hem för frös röven av mig. haha. Nu ska jag läsa lite på ekonomin sen blir det tv resten av kvällen :)

Kvällens kläder! Lånat alla kläder som jag hade på mig, haha så vet inte riktigt vad det är köpt! ;)


Äntligen freeeeedag!

Veckan har gott sakta men ändå snabbt, haha. Imed det var första veckan efter lovet så kändes det väl som det var en längre vecka men känns ändå som det blir fredag snabbt, svårt att förklara men aja.
Har precis kommit hem nu, har kört lite med mamma. haha och det gick inte lika bra denna gången för jag verkade inte veta vad bromsen sitter men jag hoppas jag har lärt mig det till nästa gång, hahaha.
Nu ska jag tända lite ljus sen blir det tacos med Rebecka!

Ha en bra helg alla!




Äntligen helg! och en gammal bild ;)


Letar skor. HJÄLP MIG!

Har precis kommit hem från judo träningen med laget. Jobbigt men roligt ! (: Så nu sitter jag här och försöker hitta ett par stövlar utan klack. NÅGON SOM VET VAR MAN KAN FÅ TAG PÅ DET?! Hade varit super om ngn hade kunnat hjälpa mig. Och inte så dyra nu utan ett vättigt pris. Har kollat på skopunkten och dinsko men där hittar jag inget, inte på internet iallafall. Får väl fortsätta leta. Nu blir det lite kvällsmat och sen mys framför tv. ((:

Puss på er alla



Något sånt kanske? eller liknade iaf!


VILL HA VÄRME

Haaaallå elle?! :D

Inget jobbigt alls i skolan idag. Hur skönt som helst! Cyklade hem vid 1 när vi slutade och var tvungen att börja tvätta. Har även hjälpt mamma med lite annat, som att bädda och städa lite. Känns bra att göra goda gärningar ;) Hihi då blir mammsen lite glad. Nu ska jag strax äta lite sen blir det fotbolls träning.
Igår satt jag och mamma och kollade i ving tidningen och kollade på resor. Vill verkligen ut och resa nu, åka till värmen och bli brun. åhhhh va skööönt! Jaja vi får vänta tills allt är över först. Men vi är med i någon tävning nu så man kanske vinner en resa istället! :) Hade varit perfecto!!



Maldiverna

LIKA ELLER?! :D

Som jag försöke skriva innan medans allt loggades ut så kom jag hem från mötet vid 8. Från och med nu ska vi ha 4 träningar varannan vecka och 3 den andra. Ska faktiskt bli roligt och nyttigt :)
Haha hade inget att göra när jag kom hem utan satt bara här och väntade på att CSI skulle börja så jag tog lite fula kort på mig själv! :D haha



Är vi lika eller?! Jag tycker nästan det, saknas bara rynkorna! :D hahahahaha

Haft en bra dag?

Sitter i soffan nu nästan precis hemkommen från stan. Köpte lite smink och bytte ett underställ som ja fick i julklapp! Första dagen i skolan nu efter lovet. Riktigt segt och vi fick vårt nya schema. Vi går till 4 tre dagar i veckan, jooobbigt. Hoppas er dag har varit bra iallafall och ni har fått bra scheman. 
Nu ska ta och fixa lite sen ner till ifkgården och äta med laget! :)

Ha de bra alla!  

SKOLA IMORGON IGEN

Sitter i soffan och kollar på Bones med mamma nu! :)
Igår var det fest i hålan, haha hade super trevligt och roligare än på länge. Måste säga grattis i för och efterskott till Sandra och Emeilie och tack för man fick komma. Det började som vanligt att man skulle hitta något att ha på sig, och man hitttade inget, inget passade eller satt fint, ja ni vet hur det är. Sen fick man åka hit och dit och hämta kläder men ja gick inte dit naken iallafall. haha.

Idag har jag bara varit hemma hos pappa och umgåts lite med honom. Träffar inte honom så ofta så det var roligt. Har även tränat lite på gymet idag och bara ätit nyttigt. haha känner mig lite duktig för en gångs skulle. Brukar nämligen vara så att man äter godis....typ varje dag, speciellt nu på lovet men det ska det bli ändring på :) Imorgon är det skola igen efter tre veckor och jag vill inte, talar nog för många när jag säger att jag hellre stannar hemma och umgås med kompisar. Men nu ska vi inte vara så negatvia för man får ju träffa sina vänner och lära sig mer, haha sen är bara frågan hur länge det sitter kvar.
6 veckor från och med nu i skolan sen lov igen!

Pussssar


Dam km

Jobbade lite igår så man får ihop lite extra pengar, inte mycket men lite! (:
Efter det mötte jag Jossan och vi gick ner till väggahallen och kollade på dam km. Ifk hade två lag med, det ena gick det inte så bra för men lag ett var riktigt duktiga och tog hem andra platsen. Dom mötte asarum i finalen och det var jämt dom första 10 minuterna men andra halvlek gick det inte lika bra. Dom kämpade iallafall på bra och alla var jätte duktiga. Evenlina som stod i målet var riktigt duktig och det var inte många mål hon släpte in! :)

Kvällen spenderades sedan med Jossan och Emma. Gjorde inte så mycket utan bara satt och pratade. Alltid skönt att kunna prata med er! Nu ska jag snart hjälpa pappa med maten sen ikväll blir det fest med Emma och Jossan! :)


JAG ÄLSKAR ER! ♥♥♥♥♥♥


Känns rätt bra

Sitter här med min nya datorn och det känns jäääääätte bra. haha jag vet att jag låter lite löjlig men ja tycker faktiskt om den (a Träning gick bra idag, inte för någon bryr sig men ja känner för att berätta det ändå. Börjde kolla på Twilight med mamma för hon har inte sett den, shit ja vet det är pinsamt, hahaha men vi började iallafall kolla på den men hon orkar ju aldrig för hon är så sömning av sig så vi  kolla klart på den någon annan dag.
Nu ska ja fortsätta njuta av min dator sen blir det sängen och imon ska jag åka pulka med mina kusiner :D


Internet shopping

Nu har jag och mamma preics shoppat lite på internet. Beställde klänningen nedanför och lite smycken. Nu längtar man ännu mer till sommaren när man sitter och kolla på sommarkläder. Är så trött på denna kylan och det tror jag fler än jag är. Har druckit en kopp te med honung nu också, det satt bra i kylan.
Fick min underbara, fina laptop igår också. Så snart kommer bror och fixar den. Haha lika bra att låta mästren göra det så det inte blir något fel. Är inte så teknisk av mig (a
Nej nu ska jag mamma ut och köra lite i halkan.

Ha en fortsatt bra dag! :)




Jay Sean - Down, Candle Light Remix



You ought to know, tonight is the night to let it go,
Put on a show, i wanna see how you lose control
So leave it behind 'cause we have a night to get away
So come on and fly with me, as we make our great escape
So baby don’t worry,
You are my only,
You won’t be lonely,
Even if the sky is falling down
You’ll be my only
No need to worry
Baby are you down down down down down
Down, Down
Baby are you down down down down down
Down, Down
Even if the sky is falling
Just let it be, come on and bring your body next to me
I’ll take you away, hey, turn this place into our private getawa

Inleder nya året

Nyår var bra till en början iallafall! Jag började året med att bara vara hemma och slappa och umgås lite med Rebecka. Alltid skönt att ta det lungt. Idag ska jag träffa Jossan och Maja så förhoppningsvis ska vi göra något roligt för behöver verkligen det nu. Såg på music awards 2009 på åttan innan. Sångaren i the killers är faktiskt rätt snygg fast hittade ingen BRA bild på honom. Och lady gaga suger live! haha har faktiskt lite svårt för henne. 
Har beställt en vit dator också så den får jag nästa vecka! :D JÄTTE GLAD!
Nu tänkte jag sminka mig

Ha en jätte bra dag och ta vara på varandra:)

NYTT ÅR, NYA MÖJLIGHETER

Har glömt skriva Gott nytt år, eller har inte hunnit. Har varit en stressig dag men den blev bra till slut. Har haft en roligt kväll med tjejerna och på festen. Hoppas ni har haft en bra nyår och ett bra år. Nu ser vi framåt mot ett ännu bättre och håller våra nyårslöften! ;)

GOTT NYTT ÅR!!
( i efterskott )


RSS 2.0