Onsdag!

Gick upp som valigt idag vid 6 tiden. Hade idrott första timmen. Spelade fotboll och mitt lag vann så klart! hahaha jaja hade håltimme sen i några timmar så jag och Matilda stack hem och passade på att plugga lite. Älskar verkligen spanska och matte! Har matteprov imon. Det första provet vi har nu så får väl se hur det går.
haha jag "ramlade" innan också så klumpig som jag är, och vrickade foten så det dunkar i den just nu....
Jag vill även åka och shoppa. Man hittar ingenting i denna stan. Det är verkligen en tumme ner på det! Fast det är väl bara till att vänta tills i vår för då kommer nya affärer! (y) Även ny vinterjacka behöver inhandlas men ingen aning vad ja vill ha för någon... men Snart blir det träning om ja kan springa, hahah!


28/9 -09

Sista måndagen denna månaden.

Har varit lite dålig uppdatering i helgen. Har varit med Matilda och Maja iallfall och japp vi hade skit roligt!
Gjorde inget speciellt men hade ändå roligt. Och nu var det då måndag IGEN. Jag vill sluta skolan nu men tyvär är det hela 3 år kvar, men det närmar ju sig iallfall. Följde med Matilda hem efter skolan och sen drog vi ner och kollade på p93;s träning lite. När jag skrivit klart detta ska jag byta om för snart blir det träning!

Haha igentligen inte helt okej bild men den bjuder vi på!


Nu är det då äntligen fredag igen!

Asså fy fan vad jag älskar fredagar! Lugn dag i skolan. Direkt när vi hade slutat så körde jag, mamma ,bebbe och carina till kristianstad och köpte skor! Hittade ett par stövlar och ett par konverse, så nu är jag glad. hihhi! Nu är det helg och ska bara spendera den med kompisar och ha roligt! wiii.
Haha sen har jag lovat mig själv att sluta svära så mycket, man gör det utan att man tänker på det och det låter inte bra så nu är det slut med det och lite andra saker.
Men...

Ha en bra helg så hörs vi!


Sjuuuk

Sjuk idag, eller iallafall hemma idag. haha. Har ont i huvudet och magen och missar ändå inget idag. Har bara idrott och spanska på onsdagar. Satt mig precis här och ska leta lite fakta om det trettioåriga kriget. Verkligen jätte roligt. Men kan ju passa på att göra lite annat också, som att kolla kläder och lite sånt!
Blir nog ingen träning ikväll heller, kanske tittar inom om ja orkar.

Hoppas ni mår bra!

Grattis till körkortet

Nu har äntligen min bror tagit körkort! Nu vet jag vart jag kan få skjuts ifrån! hehehe skiiit bra ju!
Skolan var seg idag och gick hem vid halv 1 pågrund av huvudvärk och andra saker. Har pluggat lite och borde plugga lite till. Har mycket läxa denna veckan men det kommer väl blir ännu värre.
Hade även skolfoto idag. Shit säger ja bara, ska verkligen ALDRIG vara med på det igen. Blir alltid lika dålig så vet inte varför man har förhoppningar om att man ska blir bra detta året. haha aja alla får väl skratta åt mig.
Ikväll kommer Erika hit en stund. Ska blir roligt att träffa dig igen gumman och sen får ja se om man orkar till skolan imon eller stannar hemma.

Kisses


Grattis bror!

Nu var det måndag igen

Helgen har varit lugn. Inte hänt så mycket. Bara varit med tjejerna och myst.
Och nu var det då måndag igen. Allt går så snabbt. Jag hatar, hatar verkligen
måndagar och tisdagar. Dålig start på veckan. Men det är träning ikväll, så
det är ju något positivt. Och vill säga att jag är glad att jag har alla mina vänner,
ni vet vilka ni är, hade verkligen inte klarat livet utan er!

På fredag ska jag och mamma åka iväg och köpa skooooooooor! Är jag glad eller!? =D


Dagens låt: Mika - Happy ending

Nu är det slut med att försöka




Pussssss



.....

Shit jag vet inte vad jag ska skriva. Man har hört att det har hänt lite mycket dom här dagarna. Känner inte honom men alla vet ju vem han är. Jag hoppas allt kommer blir bra och det är jobbigt att läsa på allas bilddagböcker. Men det är klart allt kommer att ordna sig, tänker på er som känner honom bra och på honom! 

Nu måste jag hoppa in i duschen sen till stan och fika med Julia. Kl tre blir det fotboll och ikväll träffa Emma och Ida!

Godmorgon

Idag är jag riktigt trött. Har nog sovit för länge. haha. Har kollat på tv en stund nu och borde hoppa in i duschen och cykla och jobba en stund. Denna helgen blir det att vara hos pappa också så måste köra dit mina saker. Ikväll tror jag det blir att träffa tjejerna och ha roligt!

Emma! <3

Gumman, du ska veta att jag tänker på dig. Allt kommer gå bra och du behöver inte vara orolig!
Älskar dig! <3



Började dåligt men slutade bra!

Vaknade verkligen på helt fel sida imorse. Frös och var allmänt sur men sen kom man då till skolan och träffade  Bella och Louise som verkligen har damp. hahaha hade sjuk roligt med dom och Matilda idag. Dom piggade upp min dag. Gick till stan efter skolan med Matilda och lämnade tillbaka min nya kofta som hade gått sönder. Första gången jag anväde den, toppen! Gick sedan hem och njöt för att inte mamma var hemma men sen kom hon så klart och fick DAMP! haha som vanligt då alltså, så stack till Matilda där jag sitter nu. Ikväll blir det träning! 

Ha de gitt!





Internetshopping

Sitter här och har inget att göra och kollar lite på kläder på internet och hittade några söta klänningar som jag gärna hade köpt. Här är en av dom jag hittade. Älskade den! Var inne på forever21 där dom har sjukt billiga och snygga kläder! Vill även ha denna halsduk från ginatricot. Det är en sån utan ändar, vet inte om det är just den på bilden men vill ha en sån!

 

 

 


Slapp dag

Varit en väldigt slapp dag idag som vanligt på onsdagar. På håltimmen gick vi till österslätt och lämnade en sak till Maja! Och sen vidare till briggen där vi satt till spanskan började. Kom hem för en stund sedan och sitter nu och lyssnar på musik. idag blir det nog bara att plugga och sen ut och gå en runda! Hör av er om ni har tråkigt!

Här är lite fina skolbilder.. hehe


Måndag 090914

Grattis till Torbjörn får man väl säga först! Och linnea som fyller år idag. Hoppas ni haft en bra födelsedag! Måndagar är så sjukt jobbiga. Känns som dom aldrig ska ta slut. Har haft väldigt ont i huvudet idag också. Men imon är nog ändå värre...
Har preics nästan kommit hem från mjällby. Har varit där med laget och kollat på ldb malmö och kristianstad. Det var väldigt trevligt faktiskt! Nu tror jag det är dax för att göra iordning sig för sängen och kolla lite på historian!

Hoppas ni haft en bättre dag än mig!

Fest!

Blev ingen damlagsmatch igår utan var tvungen att göra annat. Men hann kolla lite på a-lagsmatchen iallfall. Emma och jag gjorde oss iordning tillsammans och sedan kom några tjejer till ifkstugan och vi började spela spel och så. Riktigt trevligt. Sen började folket komma. Kvällen var väl hyfsat bra. Hände lite mycket saker men det gör det alltid verkar det som. jaja sov hos Emma sen och vi vaknade vid 1 idag. As gitt!
Nu ska jag kolla klart på oth sen blir det nog och ut och gå!

Ha det bäst!


Du verkar inte förstå

 

 

Haha fina bilder


Sämsta starten på dagen

Åhh jag har damp på min mamma nu! Hon har fan seriösa problem. Ingen bra start på dagen alltså.
Men ja hoppas den kommer blir bättre om man nu säger så. Igår var jag Ida och Emma i karlskrona och letade kläder tills ikväll och vi hittade en klänning! Den är kort och taight och känner mig inte så jätte bekväm i den kanske men det blir nog bra. hihi. Det blir att sova hos Emma inatt. Och ikväll ska vi bara ha hur roligt som helst!! Jag längtar och jag hoppas det blir lyckat! Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen ner och kolla på när damlaget spelar!

/SandraNilsson


Denna klänningen blir det ikväll


Redan Torsdag

Gick i skolan tills 4 idag. Väldigt segt, speciellt med estet i 3 timmar sista lektionen...men ja överlevde precis som alla andra sega dagar. Imon kanske vi ska ta skolfoto men jag har ingen aning för vår mentor säger ingenting. Men jag hoppas verkligen inte vi ska det. Imon är det redan fredag igen och vi går bara till 12 sen blir det att åka till karlskrona med Ida och Emma och shoppa! wiiii ska bli hur roligt som helst. Asså jag har bloggbrist eller nåt för skriver alltid samma sak men nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag plugga engelska och sen träna!

Men ja längtar tills lördag!!!!!!

/ SandraNilsson





090909

Skulle det inte hända något bra 0909090909 om man skickade det där jädra kedjebravet igår..hände det något bra???? neeeeeeeeeej!
Hade idrott första lektionen men den var jag inte med på. Sen hade vi håltimme till kl 12 och sen spanska! Helt sjukt meningslös dag och så kommer vi ha det varje onsdag. blabla vet verkligen inte vad jag ska skriva. Händer inte så mycket. Skulle kollat på f 17 med maja och matilda ikväll men den blev inställd så det blir att kolla Sverige på tv istället och sen idol!
Idol började igår förresten. Tycker inte det var så bra. Man fick inte lyssna på så många bara massa reklam och skit men hoppas de blir bättre idag! (y)

/SandraNilsson

Det känns helt meningslöst att försöka...


Ronneby är nog den tråkigaste staden?!

Har varit i Ronneby med klassen idag. Det är tydligen en väldigt historisk stad, vem vet? vem vet? Orkar inte lyssna så mycket på guiden som visade oss runt i en timme. När den ätnligen var klar så spelade vi brändboll, det var roligare än rundvisningen iallafall!

hahahahahahaha "amen gyyyyyyyyyd"

aaa vi hade det ganska roligt på vägen hem iallafall! hahaha



Igår efter en sjukt jobbig dag i skolan stack jag och Emma till kollevik och åt pizza, pluggade och bara pratade. Jätte mysigt tills solen gick i moln, eller molnen som gick i sol som vi sa innan. hahaha!

jaja nu ska jag fixa till mig lite sen till stan med Matilda! Även träffa Emma och Ida sen!

Ha deeeee gyyttt! ;)


16 idag!

Gårkvällen var trevlig hos Emma med folk! Haha hon är störd men det vet väl alla redan. Gick och la oss lite för sent tror ja för skulle ställa klockan imorsen för farmor kom klockan 1. Men Emma hade dukat fram födelsedagsfrukost till mig när jag duschat! Tack hjärtat! Har precis fikat och lite så. Har fått pengar och smycken än så länge. Ska få av mamma ikväll! Spännande. hihihi. Men borde nog inte sitta här nu iallafall för träffar typ farmor en gång om året. Men imon är det nollning också så då ska man ta med sig kladdkaka och sen är det överraskningstema. Får väl se hur det går. Vi hörs!

/SandraNilsson

<3

KALAS

Nu har jag precis gjort mig klar för kalaset. Vi kör strax till mormor och morfar. Hoppas ja får mycket fint. hihi
Efter det ska jag träffa Emma och sova hos henne inatt och imorgon blir det kalas hos pappa. Man får ha dubbla kalas när man har skilda föräldar. Något man får leva me. hehe.

Haaaaa de braa!

/SandraNilsson

inte den bästa bilden men det här blir det idag iallafall!

 


FREDAG IGEN!

Nu var det fredag igen. Det är sjukt vad tiden går snabbt. Nollningen började idag med men var inte med. Tror ja ska va med nästa veckan istället om ja vågar. hihi. Nu sitter jag här vid datorn och bara slöar. Somnar nog snart känns det som men jag måste ju vara vaken tills ikväll när vi ska till Loch Ness med laget och äta och kolla på fotboll. Efter blir det nog upp till Emma en stund och mysa med tjejerna. Imon ska vi till mormor och morfar och ha kalas för mig och morfar. Och GRATTIS till dig idag morfar! WIII massa presenter! hehehe. Nej nu måste ja göra mig pigg så jag orkar ikväll!

Ha de gitt!

/SandraNilsson


Kanske kvällens outfit



Every day....


Jaha ja då var det bara 2 dagar kvar! wiii

Nu har jag precis ätit en bit pizza. Vi slutade 2 timmar tidigare idag så har varit hemma ett tag nu. Vi hade en ganska skön förmiddag faktiskt och sen på eftermiddagen hade vi bara någon tipsrunda och jag, Matilda och Emma var en av dom som fick bäst resultat så klart! haha. Blir ingen träning ikväll för känner att jag har ont i huvudet och varit yr sen jag var sjuk så tror ja skippar det denna veckan och tar igen det på måndag! Men sticker dit och kollar en stund sen blir det till Emmas syrra och sova där inatt och i helgen!
Och nu är det bara 2 dagar tills jag fyller år!

Butterfly fly away

/SandraNilsson

14 barn?!

Glömde skriva i det förra inlägget att jag kollade på ett program igår som handlade om en mamma som har fått åttlingar. Helt sjukt enligt mig faktiskt. För det första hade hon redan sex stycken innan så nu har hon alltså 14 småbarn dessutom. Och ingen pappa till dom. Nej jag tycker det är oansvarigt av henne. Sen är det väldigt många fotografer och andra vanligt folk som måste ha kort på dom här barnen. Vad är det som är så häftigt? Visst det är inte många som har fått åttlingar men ändå. Låt dom vara. Låter väldigt negativ nu men aaa. Hennes mamma ville att hon skulle adoptera bort dom och det förstår jag verkligen om hon inte vill, det är hennes barn och hon vill ha dom kvar. Det tror ja inte heller jag skulle göra faktiskt.
Men kolla magen bara, hur orkar man gå med den?!



Helt underbar dag!

Hade bara gympa idag från 8 - 9 och sen slutade vi för dagen. Sjuk skönt men
passade på att jobba lite också så jag slipper det på fredag. Sitter just nu hos Emma
med Matilda och lyssnar på hög musik och väntar på henne medan hon är hos tandläkaren.
Är väldigt glad idag också för er som bryr er! hehe
Ikväll blir det nog att träffa Alexandra och bara ha lite tjejsnack!
Ha de gitt heeeeej!

/SandraNilsson


Äntligen bättre!


Imorse när jag vaknade var jag feberfri och inte ont i magen. Vilken befrielse. Hatar att ha ont i magen, i kroppen överhuvud taget. Bara suttit vid datorn idag och pluggat lite sånt om ja kommit efter i. Och nu är jag väldigt glad men nu väntar nog sängen på mig tror jag för imon blir det skola igen. Har bara idrott kl 8 till 9 imon sen slutar vi! wii! hihih men god natt alla!

/SandraNilsson

RSS 2.0