inte direkt som planerat

Kvällen igår var väldigt konstig om man säger så. Kändes som vi inte gjorde någonting rätt. haha. Vi skulle till en fest vid 10 sen när vi kom dit skulle alla dra till en anna fest. Haha lyckat, så vi följde med dit men där var det för mycket folk så det kom typ inte in fler så vi gick och åt istället. På tillbaka vägen träffade vi lite folk som vi sedan gick hem med. Ja, jag kan ju inte säga att kvällen blev som planerat men den funkade ändå (:
Nu ska jag hälsa på min kära morfar och sedan vidare till mina underbara kusiner!
Ha en bra söndag och glöm inte, att imorgon är det skola.....!




Haha söta Emma och jag.




Haha jag och emma försökte visa vad vi hade på oss men vi ser bara helt mongo ut ;D

det gick

Magvärken släppte så fort jag gick ut på planen. Var ju som sagt lite nervös innan. Men det gick hyfsat bra och vi vann med 2-1. Nu ska jag snart fixa mig lite för mina bebes kommer snart hit. Sen blir det antingen vidare på fest eller blir det bara hemmakväll! (: Vi får se vart kvällen för oss. Hoppas ni får en bra lördag :)



Nervös

Har haft en super rolig kväll hos lena ikväll med Maja och Emma också. Spelat spel och bara pratat. Jag och Maja vann så klart men aa hon var ju trots allt med mig, hahah. Ligger nu i sängen och ska sova tänkte jag. Är sjukt trött och det är bra för ska upp klockan 9 imorgon för att spela match. Ush vad jag är nervös. Det är helt sjuk. Har inte spelat på 3 år så kanske inte så konstigt men ändå. Förr när jag spelade var jag också väldigt nervös, blir det väldigt lätt helt enkelt men jag hoppas jag kan sova inatt iallafall. hahaha aja vi hörs imorgon.

NattiNatti!

shoppingdag

Som sagt så har jag mamma, och mormor fick också följa med, varit i Karlskrona. Hittade inte så mycket. Eller köpte inte så mycket iallafall. Hade nog kunnat köpa lite mer men det gäller att ha ekonomin till att också. hehe. Köpte en väst, vanlig tröja och bytte ett par skor som jag köpt innan som hade gått sönde till ett par likadana fast höga. Ganska glad för det jag köpte ändå. Lite nytt iallafall! :) Nu ska jag nog kolla film sen ikväll blir det till Lena med ngr tjejer och spela spel och snacka skit! :) <3 Imorgon är det fotboll som gäller!

Ha en bra helg! :))



Inhandlat


Glömde

Jag glömde säga att jag fått min klänning från hm nu. Den satt jätte bra och jag bara längtar tills man kan börja använda den. Tänk den på en varm sommarkväll med grillning och vänner. UNDERBART! Jag ska lägga ut bilder på den när jag fått en kamera. Hihi sen så ringde min tränare i morse och frågade om jag ville spela match på lördag. Min första i så fall sen 3 år sedan tror jag. Jag hoppas på att jag klarar det och att jag vågar men jag får ta det i min egna takt. Önska mig lycka till! :)
Nu blir det film med Matilda och Jossan!


Grattis i efterskott

Gårdagen var väldigt trevlig. Började med att träffa alla mina underbara tjejer på stan över en fika. På kvällen blev det träning och sen sov jag hos bästis. Kan ju knappt bli bättre. Idag följde jag med maja på stan för hon skulle klippa sig och sen hem och fira bror och mamma som fyllt år i veckan. Har glömt skriva det här så grattis på 19 och 39 års dagen till er båda (: Kom hem för en timme sedan från judoträningen med laget, eller aa vi var bara 4 personer. Lite dåligt när dom ordnar sånt för oss men men vi får ju muskler iallafall, haha. Snart kommer Matilda och vi ska kolla på vampire diaries och film. Imorgon ska jag och mamma till karlskrona och shoppa. Det gillas väldigt mycket.
Ha en fortsatt bra torsdag! (:




Strax in till staden!

Det blev träning igår, trots att det vrålsnöade. Fast dock inte full träning. När man sprang samlades ju all snö under fötterna som gjorde att man gled väldigt mycket. Men det var faktiskt en rolig träning. Just nu sitter jag med "turban" på huvudet och tänkte snart föna håret. Jag väntar på att mina kära vänner ska vakna för att sedan träffa dom på stan för en fika. Dom har varit i Norrland på fotbollscup hela helgen så ska bli roligt att träffa dom igen. Ikväll får vi se vart snön för oss.
Vi hörs kanske senare. Ha de bra så länge (:



Snö, snö och åter snö


STAAAAN

Nu ska jag dra ner på stan en runda i snön. Gissa vad det gör idag med ? jo snöar och man vill bara börja gråta. Haha man kommer knappt ihåg hur det ser ut utan snön nu.... Aja det är bara att vänta. Man kommer ju bli ännu gladare när våren väl kommer. Det blir fika med Julia Lisette och Sandra nu. Ikväll är det träning men det är tveksamt om det blir något i snön. Det återstår att se.

Ha en snöig dag! :)

PARRRRDEY!

Fest igår. Och skit roligt som vanligt, iallafall i början sen fick man göra det till vad de var. Började med förfest hos Jossan och sen vidare till lokafest. Som sagt så var det stunder man hade sjukt roligt och stunder som var mindre roliga men det verkar som att det är så på varje fest och det är något man får ta. Vaknade vid 12 slaget och var väldigt trött så har legat på soffan tills nu så måste ta tag i mitt liv nu så ska träna lite tänkte jag. Ikväll ska jag bara kolla på film och snacka skit med Rebecka! :)
Ha en fortsatt bra söndag. Massa med pussar!



WOW


Gosh vilken röst han har. Han såg ju inte så dålig ut heller haha och kolla kläderna han har på den sista videon. SNYGGT!






GOD MORGON SNÖGUBBAR

Nej nu får det vara nog. Det är så mycket snö så man knappt kommer ut genom dörren. FY fan va tråkigt och det betyder alltså ingen match idag. Så nu ska jag ut och gå med hundarna istället och sen träna lite styrka. Roligt... men det behövs. Klockan sex blir det till Jossan och sen vidare på fest.
Ha en super lördag :))


GRÅTFILM

USH FY FAN! Den filmen var nog en av dom hemskaste jag har sett. Har nog aldrig gråtit så mycket under en film! Men bra var den (Y) Nu tänkte jag och Jossan kolla vem som åker ut i let´s dance. Imorgon är det vår första träningsmatch i svängsta mog jämshög om det inte snöar ännu mer. Så vi får väl se, men längtar tills imonkväll iallafall!
Sov gott sötnosar :)


Verkligen fina tjejer i mörkret efter två timmar gråtande (: haha


PAPPAHELG!

Sitter hos pappa nu och har precis ätit donken. Sjukt gott det kan vara när man är riktigt sugen på det, och det är jag oftast! Har inte varit här på 3 veckor nu så det är faktiskt mysigt att sitta här i soffan med pappsen brevid sig. Väntar på att Jossan ska komma och vi ska kolla på film, My Sister’s Keeper bli det. Många har sett den och säger att den är skit bra så vi tänkte att vi också får se den. Så det blir väl att man sitter och gråter hela kvällen. haha låter roligt (Y) Ha en mysig kväll så hörs vi senare!


HELG OCH LOV = UNDERBART

Trött som fan men det skiter vi i för nu blir det stan en runda i snöovädret med jossan och ikväll blir det bara film och myskväll med henne för imon är det fest :))



Gammal bild på Jossan och mig (:


VILL HA VÅR OCH NYA KLÄDER



Bilderna säger väl det mesta. Saker jag vill ha i min garderob snarast och hade uppskattat om det vädret hade tagit sig samman och det hade blivit vår! Nu kan man väl iallafall hoppas på att detta är det sista snöovädret detta året!
Aja ska förhoppningsvis köpa det flesta av det på lovet nu och massa mer:)))) haha nej det har jag nog tyvär inte råd med. Vi får väl se vad det blir!


Slappkväll

Heej hopp gummisnopp!

Är hemma själv just nu och det är underbart enligt mig. Man kan sitta i soffan med datorn i knät och lyssna på musik utan att någon bryr sig! Så det ska va enligt mig. Har även precis ätit en semla och den satt fint ska jag säga er. Det är sånt man inte borde äta och jag hade faktiskt som nyårslöfte att jag bara skulle äta skitmat en gång i veckan, men lyckas jag ? haha nej och det skiter vi i :) Nu ska jag sitta här lite till och även skriva klart min uppsatts om abort och sen klockan 8 är det glee som gäller! Ha en fortsatt bra kväll och nu börjar vi snart tagga inför helg och LOV! :D




BILDER


Här kommer lite bilder från festen i lördags som jag skrev att jag skulle lägga ut. Dock har jag bara från förfesten men det får ni nöja er med! :)


Söta Jossan och Ida <3


Söta tjejer men tyvär var det något som gjorde bilden lite fulare så fick täcka över de ;)


Izza och Mange! (:



Dock är inte denna bilden okej men man får väl bjuda på sig själv ? :D
Sexy bitches


Abort. Bra eller dåligt?

När tar det slut? Aldrig? Nej jag tror inte det. Plugga gör man den största delen av livet och när jag tycker det är som tråkigast försöker man intala sig själv att när jag är klar så kommer jag ha en utbildning, ett jobb. hahaha nej så tänker jag inte, jag försöker kanske men nej så tänker jag inte! Jag sitter här och funderar på att hoppa av istället men det ska jag inte göra det heller. Jag har precis skrivit klart mitt religionsarbete om abort. Hemskt igentligen! Hade redovisning i skolan idag också och det är nog en av dom hemskaste sakerna som finns. Man känner hur pulsen stiger och och hur röd man blir i ansiktet av alla blickar man får men det gick snabbt och faktiskt ganska bra! Nu får vi hoppas på ett bra betyg! Nu har jag bara spanskan kvar sen ska jag sy kläder! haha
Ha en bra kväll :)


Dom har dödat en 4 månader gammal tjej!


Skola, plugg, träning

Skola, plugga, träning! Japp det är vad min dag går ut på. Gick i skolan till halv 3 idag för min grupp skulle till polisen för att intevjua någon om migration. Det gick ganska snabbt sen gick vi hem till mig och började skriva klart vår power point som vi ska ha till redovisningen imorgon. Har knappt någon aning om vad man ska säga men det ska vi nog kunna plugga in på några timmar! Hinner inte med det nu för nu blir det fotbollsträning! :))
Hoppas ni haft en mindra stressig dag än mig! :)



haha en riktigt ny bild (y) NEJ! Den är från 2007 på vårt gamla lag! Saknar<3


SNYGG, HET, VACKER, UNDERBAR?!

Finns det någon snyggare ? haha ja det finns det men han är så läcker denna killen så det bara kokar om honom!






Erik Saade


Alla ♥ Dag

Kvällen igår var sjukt lyckad. Vi dansade så det rök från fötterna! Haha jag hade så ont i fötterna när man kom hem, fast som tur va så hade jag tygskor med mig och det lättade en hel del ska jag säga er. Hoppas ni hade en lika bra lördag som jag hade! Som sagt så är det alla hjärtans dag idag och den spenderas med... hmm mina kusiner tror jag kommer så får mysa lite med dom! Sen får jag väl se om det blir att träffa någon annan. Det kommer nog bilder från festen senare.

Ha en mysig dag alla! :)


Fredag = Maja

Ja som sagt är det ju fredag nu och det inbär Majsan. Jag tror vi ska köpa lite godis och bara mysa ikväll. Det kan behövas i detta tråkiga väder. För gissa vad det gör nu ? JO, snööööööööar. Så jälva tråkigt!
Gick en runda på stan innan också och hittade en tröja som jag tänkte sätta nitar på och kedjor som jag också köpte. Hoppas det blir bra och jag lägger upp bilder när jag är klar :)
Ush sitter här och är allmänt förbanad på allt känns det som. Varför ska det finnas människor som som har ett liv där det går ut på att såra andra människor. Det kanske är det som kallas att inte ha ett liv. Åhh jag blir så trött. Varför ska man alltid förstöra för andra för att få det bättre. Haha det är som Ida säger, varför ska man släcka någon annans ljus för att få sitt eget att lysa klarare. Ändå ett bra uttryck för det jag menar. Men aja, mår dom bättre av det så låt dom men låt inte dig tryckas ner! 
 
Nu ska jag försöka tänka på annat och sen vidare till Maja! :)



Jätte bra bilder från när vi fikade idag (: haha




Fredag 12/2

Heej alla!

Som sagt så kollade jag på glee igår. Tyckte det var så otroligt fint när de sjöng imagine!!
Dagen har gått snabbt och hade bara en lektion idag som vanligt på fredagar. Passade på att jobba lite när man har tid över. Följde sedan med pappa hem och gick en runda med hundarna och pratade lite med honom. Träffar honom alldeles för lite. Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 2 för då blir det in till stan och fika med tjejerna.

Ha en bra helg alla! :)

 

Magont ♥ Sandra

Kom precis hem från att ha kollat på vår judoträning. Man blir duktigt sugen på att vara med när man sitter brevid och kollar på. Men på måndag blir det träning igen iallafall. Sitter just nu och kollar på kläder på Nelly.com Vet inte varför för jag mår bara dåligt av att inte kunna köpa det. haha japp så är det när man är fattig... något man får leva med eller börja spara :) klockan 8 blir det glee och sen made in sweden!

Ha en fortsatt bra kväll alla! ♥♥♥♥



Tycker den svarta klänningen var riktigt läcker i ryggen men är inte så förtjust i puffarmar.
Och den andra bilden påminner en bara om att man vill ha sommar!

 

Hallå allihopa

Sitter med datorn i knät i soffan och kollar samtidigt på smallville. Jag tror jag är kär...... I SOFFOR! haha finns det något bättre än att bara slänga sig i den och sätta på tvn när man kommer hem från skolan och är hur trött som helst? NEPP! :) Gick hem lite tidigare från skolan idag också på rund av magvärk. Tror jag har magkatarr. Underbart! nej nu tänkte jag kolla klart på det sen ska jag ner och kolla på judoträningen.

Ha att bra! :)


NattiNatti

VARFÖR FUNKAR ALDRIG NÅGOT NÄR MAN VILL ATT DET SKA?! Bloggen funkar aldrig för mig. Det står att sidan aldrig funkar men nu kom jag äntligen in. Mitt internet har knappt funkat alls idag. Blir så frusterad!
Haha jaja nu ska jag inte gnälla allt för mycket. Kom precis hem från Rebecka. Har snackat skit med henne och Emma. Alltid bra att snacka av sig och skrattat har vi med, men det hör ju till, eller hur ? :)
Nu har jag gjort lite spanska och ska nog sova snart efter att jag lyssnat på musik lite. Haha grattis till er som har kommit hit ner.
Sov gott söötisar!





Saknar dig!


Dom sexiga bilderna bjuder vi på. Saknar den blonda tjejen på bilden jätte mycket. Men på fredag får jag äntligen möjsa och skratta med henne! Wiihii snart är det fredag :D <3333 HAHAHA


Åter igen måndag

Faktiskt en otroligt bra måndag. Den gick snabbt och inte allt för tråkiga lektioner :)
Nu sitter jag här framför datorn med historiablocket framför mig...hmm, nej det låter inte roligt och det är det inte.
Vi ska kunna mellankrigstiden. Kan inte det så det återstå att se imorgon på provet hur mycket jag kan!
På lördag blir det fest och det är svart/vitt tema. Hur svårt som helst vad man ska ha på sig. Det är ju det som är det jobbigaste när man ska iväg men tror det blir en svart klänning! men skor då!? ;O


??? SNYGGA SOM FAN! :D

Nu ska jag fortsätta att prata med alla mina underbara vänner ! :)


Rolig fredag och fortsatt bra lördag

Fest igår. Alltid roligt. Dansade hela kvällen så man var helt slut. Kanske kommer bilder om jag hittar några.
Vaknade för en timme sedan och nu tänkte jag hoppa in i dushen. Klockan två ska jag, Jossan och Matilda ner till konstgräset och kolla på fotbollscup. Får hoppas det går bra för IFK. Ikväll blir det bara mys med tjejerna med film och spel.
Ha en bra lördagskväll alla! :)

PussPuss


Snart är det fredag

Datakunskap kan ju döda en riktigt sakta. Det är som en plågsam tortyr. haha hade det sista timmen idag och vi gick till 4 också så då blir det ännu segare. Vi överlevde iallafall så jag och Matilda gick hem till henne och pluggade lite till historiaprovet. Ush det var inte heller så lätt. Inget verkar vara lätt nu eller är det jag som är trög :) hihi. Nu ska jag snart stänga ner datorn tänkte jag och kolla på made in sweden. Imorgon är det en lektion som gäller. Underbart och sen fest på kvällen! :) 
Ha en bra kväll alla!


Snö, snö och åter snö

Rikigt skön dag idag. Inte gjort så värst mycket, hittade en tröja på stan. Älskar den! Ni får nog se bild på den någon gång. Kom precis hem och ska börja på spanskan nu tänkte jag så jag får det gjort, blev inte så mycket plugg igår. Man orkar ju inte mera! Lite gladare nu med ny tröja iallafall. Hahaha! VAD MYCKET SNÖ det har kommit med. Helt sjukt. Kom knappt fram till skolan imorse och det var som ett helt träningspass ju. Hehe. Och det är några som har sagt att snön ska hålla i sig till påsk och några säger 6 veckor. Spelar inte så stor roll för jag vill att det ska försvinna nu! Vill ha vår!!!!!!!
Ha en superduper dag alla! :)  


Utanför skolan



Ida och Matilda :)

Vad är det för mening med skolan ?

Jag är så skoltrött så det är helt sjukt. Varför ska man ens gå i skolan, man orkar ju inte lyssna så man lär sig ju inget. Haha det varar en vecka tills man har gjort provet sen glömmer man det igen. jaja man har ju inte så mycket val än att gå. Imorgon har vi en liten kortare dag iallafall. Skönt.
Nu tänkte jag plugga lite engelska och Spanska. Historiaprov på tisdag med så det får väl börja plugga på snart...
Aja har det bra alla filurer! :))



Har ingen kamera för den är sönder så får ta med datorn. Köpte en ring i fredags, syns inte så bra på bilden men det är en ros iaf. Älskar den. Hade min brors skjorta nedstoppat i jeansen idag. Mycket lätt och underbart skönt! :)


JA TACK!

Tänk om det vore sant.... MAN SMÄLTER SOM SMÖR PÅ EN HET STEKPANNA!



haha verkligen jätta bra bild, men ändå! :D

Så fin...


Kan inte all snö bara försvinna?

Dagen har varit lång men bra! Nu har jag stoppat in fisken i ugnen och skalat potatis! Visst är jag duktig? hehe jag vet. Snart kommer mammsen och då ska vi väl äta sen ikväll blir det träning i snöovädret, ush hatar denna snön. Försvinn, försvinn! Hejdå!

<3


RSS 2.0