Sjuk

Ush blev sjuk inatt. Verkligen inte roligt. Mådde hur dåligt som helst. Så är hemma idag och ska bara kolla på film och sova. Jobbigt bara att man missar så mycket i skolan men det tar man nog igen. Nu tänker jag gå tillbaka till sängen och kolla på tv lite. Hoppas ni mår bättre iallfall!

/ SandraNilsson

jobb och Kalas

Nyss hemkommen från kalas hos moster. Inte direkt roligt men det var ett tag sedan jag träffade släkten så det var väl trevligt! Pappa ringde och väckte mig idag kl 9 för ja skulle jobba. Blev ett litet missförstond så fick bara sova 6 timmar inatt. Jätte skönt verkligen. Senare när Maja kommer hem blir det att gå ut en runda med henne och sen gå och lägga sig i tid!
Ha de bra alla!

/SandraNilsson


Jag och kusin på bilden!
Jätte fint bebishår tycker jag allt att jag har. hihi

Lördagsmys

Vaknade 12 idag, väldigt skönt att få sova ut lite. Åt frukost, kollade på tv och ltie så och nu sitter jag här. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning för kl 3 cyklar jag ner till vägga och kollar fotboll med folk! Senare ska jag och tjejerna kolla på sommaren med Göran på bio. Hoppas den är bra. Vissa säger att den är jätte bra, några sådär och några tycker den är dålig men nu får jag avgöra själv.

/ SandraNilsson

Sista dagen i skolan denna veckan!

Skönt med fredag igen. Denna veckan har gått super snabbt. Sjukt skönt faktiskt. Har precis kommit från Rebecka nu för har firat henne på hennes 19 års dag! Grattis igen gumman. Maja kommer och hämtar mig nu sen drar vi vidare till Johannes. Ha en bra helg för det ska jag ha!

Pusssssss

/SandraNilsson

Klarar jag det?

Gissa vad man har gjort idag! Självklart gått i skolan. Sjukt sega lektioner idag och var mycket tröttare än vanligt, jobbig dag helt enkelt. Bytte även mattegrupp men tror ja ska byta tillbaka. hehe lite för svårt för mig. Nu sitter rebecka här brevid mig och ikväll blir det träning, eller iallafall så mycket som jag klarar av.

Ha de bra

/Sandra Nilsson

Jobbig början på dagen!



Dagen började med jogging och bad...Hur segt som helst verkligen. Är inte så vältränad av mig så tyckte det var ganska jobbigt. haha borde nog börja träna upp min kondition lite. Men jag överlevde morgonen och jag, Matilda, Emma och Martina tog det lungt och gjorde oss iordning i lugn och ro imed att vi hade håltimme till 12. Gjorde klart vårt samhällsarbete med så man slapp göra det hemma. Haha sen har jag märkt att jag har gnällt väldigt mycket idag...men...men dagen har ju varit jobbig. hihi. Hade sedan spanska kl 12 till halv 2 och sen slutade man för dagen. Ikväll kl 6 åker jag till asarum med tjejerna och tittar på fotboll.

I want you and your beautiful soul

/Sandra Nilsson



EMMA 16 ÅR!



Måndag idag igen då. Helgen går lite för snabbt tycker jag nog. Menmen dagen har väl gått bra. Dryga lektioner men har inte behövt göra så mycket. Emma hjärtat fyller år idag me så grattis till henne! Hoppas du har haft en bra dag och fått fina presenter. Har varit hemma en stund nu sen ikväll ska jag träna igen för första gången på länge! Kommer göra bort mig totalt men får göra det jag tycker om iallafall. hahaha aja vi får väl se hur det går.

Ha de bra!

/ SandraNilsson


Sommarlovet 2009

Jag har nog inte insett att sommarlovet är slut fören nu. Imorgon börjar skolan på riktigt. Långa dagar, jobbiga lektioner och läxor. Sommarlovet 2009 har varit det bästa sommarlovet någonsin. Har lärt känna nya personer, har haft den bästa tiden med mina gammla kompisar. Har haft det underbart, roligt och allt man kan med min bästis. Jag har gråtit, skrattat så jag gråtit och bara njutit av livet. Känns som man inte har hunnit med lika mycket som man brukar, att man inte gjort så mycket olika saker utan bara varit med kompisar, solat och badat.  Det har helt enkelt bara varit helt underbart! Men nu får man ta sig igenom ett år till i skolan tills ett nytt sommarlov börjar!























Fooooooootboll!

Spelade fotboll igår i nästan 3 timmar med Maja, matilda, emma, oliwer och David. Det var hur roligt som helst. Den känslan när jag står på en plan är obeskrivlig. Det känns som alla problem bara försvinner och man bara har roligt. Jag vill verkligen börja spela igen men frågan är om jag klarar det. Kanske värt ett försök ändå. Aja får väl se hur det blir.
Har precis ätit lite här hos pappa och om 20 minuter åker jag och pappa till vägga och ska kolla på fotboll.

/ Saaaaaaandra  ´v

Fotboll för hela slanten idag

Japp nu sitter jag hos pappa. Har precis ätit tacos, gottgott! Har varit och kollat på fotboll med Emma idag och hälsade även på mormor och morfar när vi ändå var i närheten. Stack sedan till Emma och drack kaffe och satt oss och kollade lite på datorn. Nu ska jag byta till fotbollskläder för snart ska jag spela fotboll med några! Wiiii

Glee Don't Stop Believin' Journey (Cover) Nick Pitera|


Vet att det nog är många som har hört den men lyssna på killen, han är grym!

Slapp dag

Dagen började med gympa, eller vi hade inte gympa, han visade bara oss hur det såg ut i väggahallen. Haha kändes ganska meningslöst. Hade sedan håltimme från halv 9 till kvart över 11. Vi gick till österslätt en runda. Man saknar verkligen den skolan redan nu och sin gammla klass. Hade bara engelska i 40 minuter och sen slutade vi. Jobbade en stund och stack sedan till stan med Maja och Matilda och köpte present till Emma som fyller år på måndag! Nu har jag preics kommit hem därifrån och snart ska jag äta pizza och ikväll blir det Maja!

/SandraNilsson




haha oseriös bild på mig och Maja!

Sp09b



Tjabba tjena hallo!



Skola idag med då. Idag gick vi på lektionerna som det stod på shemat. Började inte direkt jobba utan fick lite böcker och så men självklart inte penna och kollegierblock så det fick jag, Emma, Matilda och Ida gå in och köpa efter skolan. Vi satt oss även på briggen och fikade och hade det allmänt trevligt. Efter vi hade varit på stan en runda gick jag och Emma hem till henne och drack lite kaffe. Ritade även lite på hennes rygg, riktigt fint blev det * host * hahaha.


Vid 8 drar jag och David ner och kollar på damlagsträningen.





Carpe diem

/Sandra
Nilsson
'

SkolaSkolaSkola

Första skoldagen på vägga idag. Det var faktiskt helt okej. Trodde första dagen skulle vara värre. Klasserna blev jag också nöjd med förutom att Emma och Merita inte kom i vår klass men dom ska nog byta! Vi fick våra scheman, skåp och lite info idag bara. Imorgon börjar dom riktigt lektionerna, ush vill inte.  3 hela år till nu! Efter skola gick jag och Emma hem till henne och drack kaffe och åt lite. Nu har vi precis kollar på film här hos mig och ikväll blir det att kolla på fotboll med Emma och Maja!

/ Sandra




Idag blir hemmakväll

Blev inget jobb idag. Får sticka dit efter skolan någon dag istället.
Jag cyklade till Emma och hämta min jacka och lite så istället.
Kollade även på 17 again innan, den var sjukt bra. Verkligen värd att se.
Och sen är Zac Efron bara lite snygg ju... hehe
Nu ska jag göra lite te och sen kolla på Marley and me.

17 again


Marley and me



God morgon!

God morgon!


Ställde klockan idag så jag skulle komma upp i tid och så att man somnar ikväll. Har sjukt ont i nacken idag också och jag som tänkte jobbat lite. Jag får cykla ner dit en stund och göra så mycket som jag orkar. Man måste ju få ihop lite extra pengar för nu är jag helt pank. Men jag klarar mig nog ett tag till. Nu måste jag hoppa in i duschen!

Pusssss

Idag blir det att färga håret

Vaknade bara för en stund sedan. Helt slut. Blev senare igår än det skulle blivit men det var ju trots allt nästan sista dagen man kan vara ute så länge innan skolan börjar. Man har ju vänt på dygnen nu på sommarlovet så kanske dags att vända tillbaka. Nu ska jag bara fixa till mig lite smått sen cykla ut till pappa och hämta pengar, som är mina. Sen ska Emma färga mitt hår, får hoppas det blir bra. Nu ska jag dra!

Ha de bra!

Kräftskiva

Vaknade upp hos Emma för en stund sedan. Hade en liten kräftskiva igår. Började först med bara vi tjejer men sen kom det lite fler. Det var en väldigt rolig och mysig kväll. Nästa gång blir när vi fyller år. Wii. Men nu ska jag och Emma åka hem och sen ikväll kanske det blir till att kolla på mjällbymatchen.

Ha de gittt!

 



Shopping

Nu är jag hemkommen från karlskrona. Har shoppat lite med Maja och Matilda. Hittade inte så mycket, eller jo, hittade gjorde jag men pengar måste man ha för att köpa det också. haha. Hittade iallfall en tröja, jeans, trosor, öronhängen och ett par skor. Blev lite ändå. Nu ska jag åka till Emma för ikväll blir det en liten kräftskiva med tjejerna.

Haaaaaaaaa de! 


MAJADAG

Gick upp vid 10 idag för Maja och jag skulle in till stan en runda. Satt oss på briggen en stund och fikade och pratade också. Väldigt mysigt tycker jag! Nu sitter jag hos Majsan och vi ska laga mat enligt henne, hihihi. För jag är ju jätte hungrig men majsan måste äta många gånger för ikv blir det match för hennes del. haha. Hatar fotboll för min bästis har aldrig tid med mig längre. Men men nu ska vi laga mat.

Ha de gitt hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!  


<3


Går inte en dag utan att jag tänker på dig! <3



PIPPI! HIHI

Efter jag och bebbe bakat muffins så kollade vi på en shopaholics bekännelser. Mycket bra, verkligen värd att se!
Försökte hitta någon som ville göra något och det är tur man har Julia säger jag bara. Vi gick ut och tog lite kort och så, men blev inte så lyckat, haha. Vi gick hem till henna och åt godis och kollade på pippi! hihihi. Nu har jag nästan precis kommit hem därifån och ska sitta här lite till sen blir det sängen.

NattiNatti





Bakning

Rebecka kom in till mig vid 11 idag för att kolla på wildfire. hihihi det är bra! Var sedan ute en runda med Roxi och nu har vi precis bakat färdigt våra muffins. Nu piper det ute i köket så nu är dom väl klara. Nu blir det muffins!

Ha de gitt!



Cykla,cykla och cykla

Nyss hemkommen från stan. Cyklade in vid halv 1 då jag skulle träffa Nathalie och Anna som mamma och jag skulle äta lunch med. Det var väldigt trevligt och roligt att träffa dom igen. Var ett tag sedan! Efter vi hade suttit där i 2 timmar cyklade jag till Maja och vi tog rundan till stan igen. Haha och så satt vi oss på glassbåten och pratade. Mysigt! Känns som jag faktiskt har cyklat rätt mycket idag och var faktiskt väldigt härligt. Ikväll ska jag träffa Emma. Har Saknat henne jätte mycket!

Ha de bra!

Stan

Igår kväll satt jag och Julia ute i stärnö och myste och tog kort. Kommer lite bilder här nedan. Idag har jag varit på stan en runda med Matilda och Julia. Hittade självklart inget. Sen satt jag och Julia oss vid havet en stund men så klart började det ösregna. haha sån tur har vi! Så det blev hem till henne och kolla film. Nu ska jag träffa Jossan och Matilda.
Pussss på det !



Jobb igen

Ställde klockan på 06:45 idag för skulle upp och jobba. Blev ju inget förra veckan pågrund av förkylningen. Och självklart var det lika segt som vanligt.  Jobbade bara till halv 2 för 2 blev det klippning för min del. Det blev väl hyfsat bra tror jag. Efter det gick jag, Maja och Hanna på stan en runda men hittade inget speciellt. Nu ska jag sitta här lite till och sen ska jag och Julia ha en liten mys kväll !

Dagens låt:  Ken Ring - Nu Måste Vi Dra


Ha de gitt, heeeeeeej!




Trött!

I gårkväll var det trevligt hemma hos Matilda med folk, är dock lite trött idag men men. Har bara legat inne och kollat film idag för mår fortfarande inte helt bra sen förkylningen. Imon blir det jobb igen imed att det inte blev något förra veckan pågrund av att jag var sjuk. Fast blir bara till halv 2 för sen blir det klippning, men nu ska jag hoppa in i duschen!

Ha de bra!

Sola

Vaknade 10 idag trots att jag gick och la mig sent men det verkar som att jag vaknar tidigare ju senare jag går och lägger mig, hihih är väl lite konstig. Men nu är jag lite sen så nu ska jag iallafall cykla till Emma och sola där med henne och Jossan. Senare ikväll blir det kanske stärnö med folk =)

Ha de gitt heeeej!

Bilder


Hehe hade lite tråkigt så har gjort om lite bilder ;)









.....

Det blir inte bättre precis med den här j***a förkylningen eller vad det är. Idag har jag nog mer feber känns det som.
Jag som skulle kolla på fotboll och ha kul med tjejerna ikväll men får väl se hur det blir med de.
Idag är det bara två veckor kvar på sommarlovet. VILL ITNE BÖRJA SKOLAN! jaja just deal with it....
Men nu ska ja kolla film! 

Det blir aldrig som man tror...





Tråkigt

Blev inget jobb idag för mår inte alls bra. Har hosta och ännu mer förkyld. Jag tycker det är jätte roligt nu på slutet på sommarlovet. Det är verkligen nu man vill vara sjuk...Så..idag blir det att bara ta det lungt och kanske bara träffa Emma en stund ikväll och snacka!
Hoppas ni får det bra iallafall!

Pussss

Biltripp

Igår följde jag med moster och hennes familj, mormor och morfar och mamma och Tobbe på en liten biltripp eller vad man ska säga. Vi körde först ner till kivik men vi vände och åkte till Åhus istället. Vi la oss på stranden där en stund och åt glass och bara myste. En väldigt mysig dag!




Idag har jag jobbat först. Sjukt segt är det, specielt när man inte mår bra heller. Är ännu mer förkyld idag, låter som en uppstoppad larv nu, hehe. Men nu ska jag föna håret och sen gå en runda.

Sjuk

Vaknade i morse av att jag hade ont i halsen. Så det blir nog bara att vara hemma idag och kolla film. Tror jag har lite feber med. Får inte bli sjuk nu till dom sista veckorna på sommarlovet. Är väl utmattad av allt gående i stockholm, haha lite klen är jag nog. Men nu ska jag kolla en till film!


</3

RSS 2.0