Hemma

Nu har jag packat upp alla mina kläder och så. Vi kom med tåget vid halv 7 från Stockholm. Jag, Maja och mamma har haft det jätte bra. Vi har shoppat, gått på grönan, skansen och Wasamuseét. Förvånadsvärt hittade jag knappt några kläder! Det är skandal när man har varit i Stockholm tycker jag, men men hittade några plagg iallfall. Grönan var inte heller så lyckat tycker jag för det var väldigt mycket folm men vi åkte några iallafall och Insane var galet rolig! Tråkigt bara att man inte kunde åka så många gånger imed att man fick nästan kramp av att stå i kö. haha. Men nu ska jag packa upp restan och sen träffa lite folk!

Ha de gitt!







Jag och Maja i nedsläppet eller vad det heter!
Jag älskar dig bv. Har haft det sjukt roligt med dig som alltid!



k

Packar

Nu har jag packat det sista. Ska bara hitta mina skor och min jacka. Jag fattar inte att kläder bara kan springa ifrån mig hela tiden. haha. Imorgon drar vi iallafall till stockholm, jag, Maja och mamma. Har nog ingen kontakt med någon dator där heller så kommer inte skriva något denna veckan men mobilen är med så ni kan ju smsa!

Ni får ha det så bra här hemma. PusSss



Dagen :
 
Vaknade med Emma brevid mig. Fick hoppa in i duschen lite snabbt för vi skulle på kalas till Alexandra som fyllde 19 idag. Grattis hjärtat! Kom hem och började packa och nu ska jag snart träffa Emma!

Kommer sakna dig

Gårdagen var hemsk. Vi tog farväl av Hannes. Det kommer verkligen bli tomt utan dig i vårt Ho0d.
Nu sitter jag hos Maja. Vi tänkte köra ner till stan och köpa godis till bion ikväll. Det blev Harry Potter idag istället för vi ville vara med Hannes igår. Aja nu ska vi dra.

Ha de gitt!


Bio

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska sminka mig lite så nu. Snart kommer Vicki och Maja och vi ska fixa lite här hemma sen blir det att säga hejdå till Hannes senare. Ikväll ska vi gå och kolla på Harry Potter. Hoppas den är bra. Är det någon som har sett den ? Men nu ringer det så får väl svara.

Dagen låt: man in the mirror - michael Jackson

Ha en fortsatt bra dag!



Hannes!

Nu är jag hemkommen från Hannes. Har suttit där och pratat lite sedan vi kom hem från Robin. Vi var ju tvugna att träffa honom ikväll för snart åker han..Det kommer bli tomt utan dig Hannes! Du har till och med fått en egen rubrik!
Och ni behöver inte ta bilderna allt för serisöst!


Solning...

Nyss hemkommen från Ahlberg där jag hälsade på Emma på jobbet. Vi fikade och solade solarium så man håller kvar färgen lite i detta dåliga väder! Men nu borde jag hoppa in i duschen känner jag och ikväll blir det MajavärldsbästEricsson för hela slanten.

Chaaaa Chaaaa

Heeeeeeeeej

Mina dagar består ungefär av samma saker känns det som. Gå upp, kolla tv, göra iordning mig och sen träffa kompisar och inte göra så mycket för det finns verkligen inget att göra i denna hålan! (Och andas lite innan vi forsätter att läsa, hihi ) Och ja, gissa vad jag gjort idag, Tihi. Fast jag och Emma bakade lite idag me! visst ser dom goda ut? Sen har ju Matilda har åkt på kryssning nu också. Kommer saknar dig gumman! (L) Men nu har jag sagt det jag skulle iallafall och nu ska jag snart sova!

Ha de gitt, heeeeeej


Glad?

Tjaaa tjena tjoo!

kanske ganska glad idag? Okejdå jag är glad idag. Eller jag blev det nu för imorse var jag inte de. Har inte sovit något inatt och jag vet inte varför, har bara tänkt massa. Och imed att det är ovanligt för mig så blir det jobbigt, haha nej skämt och sido. Men skulle ju upp kl 7 imed att man skulle jobba. Jaja spela roll när man är glad nu! hihihi har även fått lite mer pengar till stockholm nu och det var sista dagen denna veckan man jobbade!  Mina kusiner är även här också. Roligt att träffa dom lite men snart ska jag träffa Maja! wiii
!

Puss & Kram






Wait for you

Wait for you med Elliot Yamin, kan verkilgen inte sluta lyssna, varken på den eller ngn av hans låtar!
Jaja nu har jag kommit hem från jobbet. Gjort väldigt mycket idag som tex att rita på armen. haha nej men det är verkligen jätte tråkigt men får pengar till stockholm iaf. hihihih och jag längar jätte mycket. Men nu ska jag inte skriva mer för det är ingen som orkar läsa.

Puss, ha en fortsatt mysig dag för det ska jag ha!




Östersjö

Heeeeej alla!
Jaha nu är då östersjö slut. Känns både tråkigt och skönt på samma gång. Jag har haft väldigt roligt dom här dagarna och tack alla som har gjort dom roliga. Igår var vi hos Julia några tjejer och hade jätte roligt. Gick ut vid 11 tiden och träffade allt folket och åkte karuseller. Det har varit extra roligt när Jossan har varit med. Jag har verkligen saknat dig bästa vän! Nu känns det som allt är påväg att blir bra igen!
Nu har jag inte tid att sitta här mer. Ska snart träffa Emma men hem tidigt ikväll för imon är det jobb!

Puss! <3


Tråkigt väder!

Japp, dom hade så klart rätt! Jätte dåligt väder. Tråkigt nu med imed att det är sista dagen på östersjö också. Vi får hålla tummarna om att det inte regnar ikväll. Gårkvällen var väldigt trevlig hemma hos Maja med tjejerna. Efter vi hade varit där ett tag bar det av till stan och träffa allt trevligt folk. Det hände lite mycket ett tag men blev bra till slut. Nu ska jag göra mig iordning sen stan igen!

Ha de gitt, heeeeeeej



Igår



Idag



Varmt!

Tjosan alla! Dagen började med lite fix hemma och sen till emma och sola en stund. Sjukt varmt idag. Orkar knappt vara ute. Fast man ska inte klaga, dom säger att det är sista varma dagen idag. Imorgon ska det tydligen regna och nästa vecka också. Tråkigt fast då ska man ändå jobba så det gör inte så mycket för mig men för er andra är det nog inte så roligt. Nu ska man väl göra sig iordning lite och fixa allt till ikväll för då blir det mat och mys hos Maja med tjejerna och sen ut på stan! Kommer nog lite bilder när östersjö är slut!

Pusss, ha det gött!

Trött

Ush idag är jag trött. Och självklart blev inte allt som det skulle heller. Ingen bra start på dagen alls. Jaja nu finns det inte så jätte mycket mer att säga. Nu ska jag göra mig iordning och sen vidare till maja och ikväll blir det stan med tjejerna!

Och sen skulle jag behöva låttips. Känns som jag lyssnar på samma hela tiden. Snälla hjälp mig!



Pusss

Godmorgon

Vaknade vid halv 11 idag, gick upp och kollade på wildfire. Det är sååååå bra! Såg även att det inte var så fint väder. Jag som tänkte att man skulle ut och solat lite idag för nästa veckan jobbar man ju, men men sånt är livet! Gårdagen var mysig. Den började med emma på glassbåten i det fina vädret och sedan vidare till kollevik med några. sjukt mysigt!
Östersjö börjar idag med men tror inte vi ska ut något idag. Börjar nog inte förren imorgon. Sen när östersjö är slut så kommer det kännas som sommaren börjar ta slut. Fast vecka 31 drar jag och Maja till stockholm och det ska bli helt underbart! Längar jätte mycket. Men nu ska jag hoppa in i dushen och sen blir det att träffa Maja!

Pussss



En runda på stan

Vaknade med bästis vid min sida idag! Gårkvällen var trevlig hemma hos Emma med lite folk. Vi planerade en liten tripp vi ska göra med tjejerna! Mysigt ska det bli. Maja och jag kom nyss hem från stan. Vi tänkte gå en liten runda nu innan alla stånden ( eller vad man säger ) kommer upp. Jag inhandlade en väska! Mycket glad nu! hihi. Nu ska jag byta om för strax blir det tennis med Emma!









Jobba

Precis hemkommen från jobbet! Har bara sorterat reservdelar på lagret! Extremt tråkigt ska jag säga er, men det var bara idag som jag skulle jobba denna veckan sen nästa vecka blir det hela veckan...mindre roligt. Nu ska jag kolla på tv lite sen lite senare blir det till Emma och mysa med några stycken!

Bara 5 veckor kvar på sommarlovet också! Tiden har gått för snabbt!

/s

The world´s greatest

you´r that star up in the sky
you´r that mountain peak up high
Hey, you made it
you´r the world's greatest






Båtsemester

Nu har man nästan precis kommit hem från båtsemestern. Varit iväg i 5 dagar. Har bara varit i karlskrona men det har varit väldigt mysigt och man har träffat lite nytt folk som jag inte träffat innan. Dagarna bestod av shopping, fotboll, kortspel, film, bad, promenader och lek. Det har tyvär inte varit så jätte fint väder men vi har underhållt varandra. Som tur var hade man Nathalie med sig, annars hade det inte gått! Har precis kommit ut från duschen nu, helt underbart att känna sig ren. Nu ska ja gör mig iordning lite till och packa upp resten sen träffa Emma!

Puss



Karlskrona

Nu sitter jag och Nathalie i min båt och lyssnar på musik. Vi kom till karlskrona igår och gick direkt in till stan och handlade lite kläder, eller jag handlade lite och Nathalie handlade mycket! hehe. Blev väldigt nöjd med mina få köp iallafall. Det är inte så jätte bra väder nu men vi har roligt ändå. Vi kanske ska byta ö lite senare idag om det inte blåser för mycket annars hade jag och Nathalie tänkt att gå på bio ikväll. Jag saknar er där hemma!
Pussss

Teater

Hade ställt klockan idag för att komma upp i tid men den ringde så klart inte så vaknade vid 12 ist! Hjälpte mamma att damsuga och fixa lite hemma innan Matilda kom. Började även att packa lite till båtsemestern som jag åker på imorgon så kommer inte skriva på ett tag nu! Maja, jag, mamma och Tobbe har preics kommit hem från emilteatern som vi kollade på på skottsbergskagården. Det var väldigt bra men inte den bästa vi har sett. Rasmus var helt klart bäst! Nu ska jag packa klart sen blir det sängen tidigt ikv för jag åker kl 11! Ha det bra här i karlshamnshålan! Kommer saknar er, ni vet vilka ni är!
Kösssss






Kan inte sluta lyssna

Kan inte sluta lyssna på denna låten. Han har en sådan extremt bra röst, alla hans låtar är helt underbar!

 



Elliott Yamin - How Do I Know


3 AM,
Wide-awake, you're asleep.
It feels li
ke days,
Yeah, since the last time that I held you.
I can tell you've been crying.
Never thought to ask you why.
Oh no I nev
er meant to hurt you.
Is this the way that it goes when it's falling apart?
Maybe it's time to let go?

'Cause what if the best is yet to come?
What if we're broke bu
t not undone?
What if we're not what we've become?
How do I know?
How do I know when it's over?
What if I'm wrong?
What if we're hanging
on too long?
I don't know which way to go
.
How do I know?
How do I know when it's over? Oooh
How do I know when it's over? Ohhh

Pictures frozen in a frame.
Love feels like a losing game.
Oh, I miss the way I us
ed to miss you.
And I know I'll be all right without you in my life
Oh, but I just can't say goodbye

'Cause what if the best is yet to come?
What if we're broke but not undone?
What if we're not what we've becom
e?
How do I know?
How do I know when it's over?
What if I'm wrong?
What if we're hanging on too long?
I don't know which way to go.

How do I know?
How do I know when it's over? Oooh
How do I know wh
en it's over? Oooh

Is this the way that it goes when it's falling apart?
Maybe it's time to let go?

I don't know which way to go.

How do I know when it's over?
What if I'm
wrong?
What if we're hanging on too long?
I don't know which way to go.
How do I know?
How do I know?

That the best is yet to come?
What if we're broke but not undone?
What if we're not what we've become?
How do I know?
How do I know when it's over? Oooh
How do I know when it's
over? Oooh

          Hey (Hey yeah       

Oooh (Hey yeah)
Yeah, yeah (H
ey yeah)
Oooh-woah (Hey yeah)
Hey eh ye
ah (Hey yeah)
Oooh-woah (H
ey yeah)
Oooh (Hey
yeah)
Yeah (Hey yea

h)

Cykeltur

Här kommer lite bilder från när jag och Julia var ute på en cykeltur och tog lite kort!






Jobbig morgon

Väldigt jobbigt att gå upp idag! Var mycket tröttare än vanligt. Men så blir det när man är uppe för länge, hehe. Gjorde mig iordning och träffade Clara och Maja. Vi åkte ner till citygross och köte lite fika. Det var väldigt gott. Lite senare blev det minigolf ute i kollevik, och jag vann så klart! haha. Julia och Emma var självklart ute och gangstade lite med moppen så vi träffade även dom och började prata. Nu sitter Julia jämte mig och ikv blir det film med henne och ngr fler!

/s

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen kanske man ska säga! Ha fått för mig att starta en egen blogg. Det kmr väl gå som det går! Skriver om mitt vardagsliv om vad som händer och så ;)


RSS 2.0